2011-12 : 16η : Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 1-0

16η αγωνιστική : Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 1-0

26 Φεβρουαρίου 2012

Σκόρερ: 78' Καρακατσάνης

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης (70' Βαφέα), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης (90+2' Οκομούσης), Καθάριος (82' Προβατίδης), Παμπόε.

ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Βενετίδης, Παπαγεωργίου (79' Αραμπατζής), Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Χατζής (85' Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Πίνα, Γκονζάλες, Καούνος (60' Γκρούμπιεσιτς).

Διαιτητής: Γιώργος Χατζής (Δυτικής Αττικής)
Επόπτες: Θανάσης Τζωρτζάκος (Δυτικής Αττικής), Παναγιώτης Κασσαβέτης (Δυτικής Αττικής)
4ος: Παναγιώτης Κοεμτζίδης (Κοζάνης)
Παρατηρητής: Νικόλαος Αθανασίου (Θεσπρωτίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Ευόσμου
Εισιτήρια: 300

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ στον εκτός έδρας αγώνα στον Εύοσμο, απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. Η αναμέτρηση κρίθηκε από το γκολ του Καρακατσάνη με φάουλ στο 78ο λεπτό, με τον Σωτηρίου να φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχτηκε. Οι βυσσινί είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με Κολοβέτσιο στο 85 λεπτό να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και τον Γκρούμπιεσιτς στις καθυστερήσεις, χωρίς ωστόσο να μετατραπούν σε γκολ. Στο πρώτο μέρος ο Καούνος μόνος απέναντι από τον Λαμπάκη, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Ο Σωτηρίου έσωσε εντυπωσιακά την εστία του σε τετ α τετ με τον Προβατίδη στο 89 λεπτό, με τον Αγροτικό Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Το ματς παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 φίλαθλοι, από τους οποίους οι 200 ήταν φίλαθλοι της ΑΕΛ.
Τη στιγμή, όπου ο αγώνας συνεχιζόταν και βρισκόταν στο πρώτο ημίχρονο, φίλαθλοι άλλης ομάδας, βρέθηκαν εκτός γηπέδου και πετούσαν πέτρες στους Λαρισαίους φιλάθλους. Τελικά η αστυνομία κατάφερε να απομακρύνει τους οπαδούς πριν η ένταση συνεχιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό, εκτός γηπέδου. 
Μετά τη λήξη άνθρωποι της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα βρίζανε τους διαιτητές και παίκτες της ΑΕΛ. Τους πρώτους γιατί δεν σφύριζαν φάουλ για τον Αγροτικό Αστέρα.


Δηλώσεις

Νίκος Κεχαγιάς:
«Το σημερινό αποτέλεσμα μας αδικεί. Ο αντίπαλος χωρίς ευκαιρίες, μας έκανε γκολ. Εμείς δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις δικές μας. Θα πρέπει να βρούμε σταθερότητα και ταυτότητα ως ομάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, αλλά δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Δεν πρέπει να αφήνουμε να μας φεύγουν ματς όπως το σημερινό. Τα αποτελέσματα μετράνε».

-Για ακόμη ένα ματς η ΑΕΛ έχασε πολλές ευκαιρίες. Σας προβληματίζει;
«Στο ποδόσφαιρο μπορεί να κάνεις ένα λάθος και να το πληρώσεις, όπως συνέβη σήμερα. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο αποτελεσματικοί, ειδικά όταν παίζουμε σε τέτοιο κακό αγωνιστικό χώρο. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε».

-Τι άλλαξε στο ημίχρονο και η ομάδα μπήκε με μεγαλύτερη ορμή στο δεύτερο;
«Στο πρώτο 10λεπτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και κάναμε δυο φάσεις με τον Καούνο για να προηγηθούμε. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να μπούμε πιο δυνατά, να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε ούτε τον έναν».

Ανακοίνωση σύνδεσμου φίλων Αγροτικού, Green Ghetto Club.
Επειδη διαβάσαμε πολλά ψευδή δημοσιεύματα και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σπεύδουμε να καταδικάσουμε τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Ευόσμου κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα Αγροτικός Αστέρας - Α.Ε.Λ.
Ενημερώνουμε ότι όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια, δεν ανήκαν στο δυναμικό του Green Ghetto Club... Οι οργανωμένοι φίλοι του Αστέρα δεν έχουν καμία απολύτως έχθρα με τους φίλους της Α.Ε.Λ.










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων