2011-12 : 4η : Βέροια - ΑΕΛ 0-3

4η αγωνιστική : Βέροια - ΑΕΛ 0-3

20 Νοεμβρίου 2011

Scorers: 23' Κολοβέτσιος, 29' Τσιμπάμπα, 70' Σεσίνια

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (46’ Τάντιτς), Λαγκλέν (62’ Γελαδάρης), Φαρινόλα, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέτρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης (46’ Αμαραντίδης). 

ΑΕΛ (Κόουλμαν): Μιχαηλίδης, Παπαγεωργίου, Ταλ, Καλί, Κολοβέτσιος, Νεμπεγλέρας (50' λ.τ. Χασομέρης), Μπόα Μόρτε (87’ Βούζας), Χατζής, Σιατραβάνης, Σεσίνια, Τσιμπάμπα (84’ Σαϊτιώτης).

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) 
ΕπόπτεςΝικόλαος Χαρίτος (Αθηνών), Παναγιώτης Νακόπουλος (Αθηνών) 
4ος: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας) 
Παρατηρητής: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας)

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας
Εισιτήρια: 4500


Η ΑΕΛ απέδειξε ότι υπάρχει μια βασίλισσα στη Β’ εθνική αυτή του θεσσαλικού κάμπου και όχι του Βορρά (όπως ονομάζουν τη Βέροια) και τεχνική ηγεσία και παίκτες σεβάστηκαν τους χίλιους οπαδούς, που σε εποχή οικονομικής κρίσης ταξίδεψαν για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. 
Οι γηπεδούχοι με τον αέρα της έδρας στα πρώτα λεπτά αιφνιδίασαν την ΑΕΛ και απείλησαν σοβαρά την εστία του Μιχαηλίδη που για δέκα λεπτά είχε συνέχεια πίεση. Στη συνέχεια οι «βυσσινί» με Νεμπεγλέρα, Χατζή και Μπόα Μόρτε πήραν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και κυριάρχησαν πλήρως και σε δύο φάσεις πέτυχαν δύο γκολ με Κολοβέτσιο (23’) και Τσιμπάμπα (28’). Δυο τέρματα καθαρά επαγγελματικά από μια ομάδα που στόχο έχει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Στη συνέχεια η λαρισινή ομάδα έκανε διαχείριση αποτελέσματος κοιτώντας τα μετόπισθεν και στις αντεπιθέσεις να δημιουργεί προϋποθέσεις για τρίτο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να μπει στο παιχνίδι και πιέζει ενώ εκμεταλλεύεται και τον τραυματισμό του Νεμπεγλέρα. Αλλά στην καλύτερή της ευκαιρία (62’) είχε την ατυχία να βρεθεί ο Σιατραβάνης στην πιο κατάλληλη θέση και να αποκρούσει την κεφαλιά του Σαμαρά. Και στο 69’ ο Σεσίνια κάνει το 0-3 , μετά από υπέροχη σέντρα του Παπαγεωργίου και εκεί τελείωσαν όλα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής αλλά δεν το κατάφεραν σε αντίθεση με τη λαρισινή ομάδα που πάντα δημιουργούσε καλύτερες συνθήκες να αυξήσει το σκορ.  Το τελικό 0-3 έφερε τον κόσμο της Βέροιας να αποχωρεί από το 80’ και τους παίκτες της ΑΕΛ στο τέλος να πανηγυρίζουν την πρώτη φετινή τους νίκη.

Δηλώσεις

Κρις Κόουλμαν:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με το αποτέλεσμα και με την εμφάνιση ήταν ένα μεγάλο test σήμερα για εμάς η προκληση να πάρουμε τους τρείς βαθμούς απέναντι στην Βέροια. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο να μπορόυσανε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος όχι μόνο από την εμφάνιση, αλλά και από την νοοτροπία και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα. Όταν κερδίζεις, τους τρείς πόντους, σαφέστατα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας. Μόνο μια δύο από αυτές ήταν αναγκαστικες η άλλες όχι. Αυτό που μέτρησε ότι υπήρχε σωστή αντίδραση από όλους τους ποδοσφαιριστές, αυτό που με είχε απογοητεύσει στο προηγούμενο παιχνίδι είναι ο τρόπος που επιτεθήκαμε, κάτι το οποίο κάναμε σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είχαμε πολυ καλύτερη εμφάνιση, ήταν εξαιρετική η παρουσία μας σήμερα. Σήμερα κερδίσαμε αλλα πήραμε μόνο τρείς πόντους. Ξέρω υπάρχει μια πίεση που ενδεχομένος προέρχεται από το εξωτερικό της ομάδας και έρχεται στο αγωνιστικό δεν έχω σκοπό να φορτώσω τους παίκτες μου με πίεση. Ο Νεμπεγλέρας ένιωσε ένα τράβηγμα, θα δουμε τις επομενες 48 ώρες την κατάσταση του και φυσικά θα την εκτιμήσουμε άυριο με τις ιατρικές εξετάσεις».





Ο Κολοβέτσιος πανηγυρίζει το 1ο τέρμα του αγώνα.

O Τσιμπάμπα μόλις έχει κάνει το 0-2. 

O Σεσίνια μόλις έχει κάνει το τελικό 0-3.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων