2012-13 : 40η : Φωκικός - ΑΕΛ 0-0

40η αγωνιστική : Φωκικός - ΑΕΛ 0-0 

19 Μαΐου 2013 

Αποβολή: 88' Εγκουέμ (2η κίτρινη) 

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Γκαλίτσιος, Γιώτας, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Πότσι (64′ Τσιάρας), Πόνσε (73′ Τσίγκας), Χασομέρης, Ζεκίνια, Φρανκού (52′ Τάσος Κρητικός). 

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Εσόνο, Λίτσιος, Κωστόπουλος, Νάστος, Εγκουέμ, Μπουλούλος (63′ Σουλελές), Καραπέτσας (46′ Σκαρίμπας), Γκόμεζ (88′ Ευσταθίου), Γούορντεν.

Διαιτητής: Νίκος Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας) 
Επόπτες: Ιωάννης Μπετσόγλου (Κορινθίας), Δημήτρης Σεφέρης (Κορινθίας) 
4ος: Γεώργιος Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Παρατηρητής: Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών)

Γήπεδο: Δημοτικό Άμφισσας  

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ο Γουόρντεν στο ξεκίνημα έκανε δύο πολύ καλές ευκαιρίες αλλά την πρώτη φορά έστειλε την μπάλα άουτ και τη δεύτερη νικήθηκε από τον Φιρινίδη. Στο πρώτο μέρος οι «βυσσινί» δεν είχαν κάτι αξιόλογο αλλά στο δεύτερο μέρος με την είσοδο των Τσιάρα και Τ. Κρητικού έγιναν καλύτεροι επιθετικά και με πρωταγωνιστή τον Πόνσε έχασαν ευκαιρίες για να φθάσει το τέλος όπου μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Γκαλίτσιος σημάδεψε το δοκάρι. Η τελευταία φάση άφησε και μια «πικρή γεύση» στην ΑΕΛ που δεν πήρε τους τρεις βαθμούς ενώ ο Φωκικός φέτος απέδειξε ότι βελτιώθηκε σε σχέση με την περσινή περίοδο που σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ηθελημένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88’ ο Εγκουέμ προκειμένου να τον έχει ο προπονητής στο τελευταίο παιχνίδι μια και υπάρχει λειψανδρία στην ομάδα του... (σήμερα τέσσερις παίκτες φεύγουν για φαντάροι). 

Πριν το παιχνίδι, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου.


Δηλώσεις

Καβακάς:
«Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ματς ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε παιδιά που είχαν μικρή συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα. Δώσαμε ευκαιρία σε παιδιά για να έχουμε πραγματική εικόνα για τις δυνατότητές τους σε συνθήκες αγώνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Βάσει ευκαιριών και εικόνας του παιχνιδιού θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Στόχος είναι να τερματίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς», δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στην εισαγωγή της συνέντευξης Τύπου του αγώνα της Άμφισσας και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις: 
* Με βάση τα λεγόμενα του κ. Πηλαδάκη σε σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνέντευξη είναι πιθανό ακόμη και το σενάριο της Γ’ Εθνικής. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα σας ενδιέφερε να παραμείνετε στην ομάδα; 
«Είναι υποθετικό και δεν μπορώ να απαντήσω. Μετά από το τέλος του πρωταθλήματος όταν θα οριστικοποιηθούν αποφάσεις, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Καλύτερα να υπάρχει δε
δομένη κατάσταση πριν πούμε οτιδήποτε. Επιθυμία μου είναι να μείνω, αλλά αυτό θα συνεπάγεται ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Εγώ θέλω να μείνω». 
*Ακόμη και στη Γ’ Εθνική; 
«Δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή. Αλλά αν υπάρχουν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις μπορεί να μείνω ακόμη και στη Γ’ Εθνική. Δεν ήρθα στην ΑΕΛ για να φύγω. Ήρθα για να μείνω. Αναμένουμε κι εμείς τις εξελίξεις, όπως κι εσείς. Μην νομίζετε ότι ξέρουμε περισσότερα». 
*Θεωρείται αποτυχημένη η φετινή χρονιά; 
«Στη διάρκεια της σεζόν γεμίσαμε τον κόσμο προσδοκίες, όταν ήμασταν ψηλά στις πρώτες θέσεις και διεκδικούσαμε την άνοδο. Για όλους μας δεν ήταν η καλύτερη χρονιά, αν και προσπαθήσαμε πολύ. Δεν καταλογίζω την παραμικρή ευθύνη στους ποδοσφαιριστές. Έφτασαν στο ταβάνι τους και κάποιοι το ξεπέρασαν. Καλό είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη». 

Γκαλίτσιος
«Ήταν ένας αγώνας χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο, στόχος μας – ως ομάδα – είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τη φανέλα, τους εαυτούς μας και τον κόσμο. Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε». 
-Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος χρόνο συμμετοχής πήρες στο τέλος της χρονιάς... Ποιος είναι ο στόχος σου για τη νέα σεζόν; 
«Ο προπονητής μου τώρα έκρινε ότι πρέπει να παίξω κι αυτό είναι σεβαστό. Ελπίζω να τα πήγα καλά. Ο στόχος μου είναι να παραμείνω στην ομάδα και του χρόνου να είμαι βασικός».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων