2012-13 : 22η : ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 0-1

22η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 0-1 

15 Φεβρουαρίου 2013 

Scorers: 44' Ντα Κόστα 

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας,  Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (79' Δημόπουλος), Αλεξάντροβιτς (46′ Δεινόπαπας), Χασομέρης Μπλέντι (46' Κρητικός), Τσίγκας.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου) : Κουτζαβασίλης, Παρασκευαϊδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Τοντόροφ (79' Τσούτσης), Σιάκκας, Δ.Τριανταφύλλου, Κ.Τριανταφύλλου, Κόντος (92' Καρασαλίδης), Ντα Κόστα (68' Ράνιτς), Μπανγκουρά.

Διαιτητής: Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου) 
Επόπτες: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Ανέστης Δουδούμης (Φθιώτιδας) 
4ος: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Ιωάννης Παπαδημητρίου (Πιερίας)

Γήπεδο: AEL FC arena 
Εισιτήρια: 3.101 

Κρίμα για την ΑΕΛ, χθες, καθώς σε ένα φλεγόμενο από επτά χιλιάδες οπαδούς «Ael fc Arena» έχασε από τον Πανσερραϊκό με 1-0 από ένα γκολ που πέτυχε με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο πρώην «βυσσινί» Φελίπε Ντα Κόστα (44’) με αποτέλεσμα η λαρισινή ομάδα να μην «πατήσει» τριάδα και αντί αυτής να το κάνει ο Πανσερραϊκός που χθες πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. 

Η λαρισινή ομάδα από την αρχή έδειξε να παίρνει τα ηνία του αγώνα και ο Πανσερραϊκός προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί σε αντεπιθέσεις την τριάδα των Τοντόροφ, Ντα Κόστα και Μπαγκουρά. Δύο φορές έφθασε η ΑΕΛ κοντά στο γκολ με τον Τσίγκα και τον Μπλέντι αλλά ως εκεί... Από κει και πέρα ήταν ακίνδυνη ενώ ο Πανσερραϊκός στην πρώτη ευκαιρία που δημιουργήθηκε από ένα ανύπαρκτο φάουλ που έδωσε ο διαιτητής Φουκάκης όταν ο Παπαγεωργίου πήρε την μπάλα από τον Τοντόροφ, ο Ντα Κόστα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο Καβακάς πήγε στο 4-4-2 βάζοντας δίπλα στον Τσίγκα και τον Κρητικό ενώ πέρασε στον αγώνα και τον Δεινόπαπα. Η ΑΕΛ πίεζε, έκλεισε στην περιοχή του τον Πανσερραικό αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη ευκαιρία παρά τις συνεχείς πλαγιοκοπήσεις. Μάλιστα ο Πανσερραϊκός λίγο έλειψε στο 68’ να κάνει το 0-2 όταν ο Τοντόροφ σημάδεψε το εξωτερικό μέρος του δοκαριού του Σέρεμετ. Μέχρι το τέλος η ΑΕΛ διεκδίκησε τουλάχιστον ένα γκολ αλλά δεν το κατάφερε...

Ο διαιτητής προστάτεψε τους φιλοξενούμενους και αδίκησε την ΑΕΛ ειδικά στη φάση του φάουλ από το οποίο προηγήθηκε το τέρμα του Ντα Κόστα. Δεν υπήρχε φάουλ στο μαρκάρισμα του Παπαγεωργίου πάνω στον Τοντόροφ. Επίσης αδικαιολόγητη η κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Σέρεμετ. 
Οι βοηθοί, στη αρχή είχαν υποδείξεις σε βάρος της ΑΕΛ αλλά μετά συνήλθαν...


Δηλώσεις

Καβακάς:
«Μας στενοχωρεί το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά δεν μας απογοητεύει. Δυστυχώς εκεί που πάμε να φτάσουμε κάπου έρχεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα και ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Είναι άσχημα στους τελευταίους δύο εντός έδρας αγώνες σου να χάνεις 5 βαθμούς. Το σημερινό παιχνίδι το χάσαμε από μια στημένη φάση», δήλωσε στην εισαγωγή της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο προπονητής της ΑΕΛ Τίμος Καβακάς και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των ΜΜΕ: 
• Ήταν καθοριστική η απουσία του Πόνσε; 
«Δεν ψάχνω δικαιολογίες και δεν πρόκειται ποτέ να αναφερθώ σε απουσίες παικτών». 
• Πόσο σας προβληματίζει το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν έκανε ούτε μια κλασική ευκαιρία για γκολ; 
«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε κλασική ευκαιρία και προσπαθήσαμε να απειλήσουμε με πλαγιοκοπήσεις, οι οποίες θα είχαν ευτυχή κατάληξη εάν κάναμε μια καλή σέντρα ή μια καλή πάσα αλλά δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να παίζει στο μισό γήπεδο αλλά δεν σκοράραμε. Είναι και θέμα ρέντας, είναι και θέμα φορμαρίσματος κάποιων παικτών. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή». 
• Η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα διότι στο μέλλον θα έρθουν και άλλες ομάδες εδώ και θα παίξουν με τον ίδιο τρόπο… 
«Από ό,τι δείχνουμε αυτή τη στιγμή είμαστε μια ομάδα που θα πρέπει να κάνει πολλές ευκαιρίες ώστε να πετύχει ένα γκολ. Δεν έχουμε τον παίκτη που θα μας βάλει 15 και 20 γκολ. Μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε να ανοίγουμε τις άμυνες. Θεωρητικά πάντα είναι πιο εύκολο να πάρεις ένα παιχνίδι όταν ανοίξεις νωρίς το σκορ. Δυστυχώς εμείς δεν το έχουμε καταφέρει αυτό. Σήμερα ήμασταν καλοί μέχρι το 35’ αλλά από εκεί και πέρα χάσαμε την ηρεμία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε όλους τους επιθετικούς που είχαμε αλλά δεν σκοράραμε. Δυστυχώς πληρώσαμε τη νίκη στην Καλλιθέα με πολλά προβλήματα αγωνιστικά λόγω τραυματισμών και έρχονται κι άλλα λόγω καρτών. Είναι κάτι που μας προβληματίζει ιδιαίτερα και θα πρέπει να βρούμε λύσεις». 
• Η ήττα μας πάει πίσω; 
«Σίγουρα μας πάει πίσω. Θα είχαμε 36 βαθμούς τώρα και έχουμε 33 ενώ μας πέρασε και ο Πανσερραϊκός. Θα ήμασταν εμείς στην τριάδα που αυτός ήταν και ο στόχος μας όταν ήρθα στην ομάδα. Ότι με την έναρξη του δευτέρου γύρου θα πρέπει να είμαστε στην τριάδα». 
• Είχατε πει μετά το ματς με τον Βύζαντα ότι η ΑΕΛ μπορεί να βγει πρωταθλήτρια. Συνεχίζετενα το πιστεύετε; 
«Πάντα πιστεύω αυτή την ομάδα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν είναι εύκολα διότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και παίζουν για τον ίδιο στόχο. Η νίκη  θα μας έδινε και ώθηση. Έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Και της Τετάρτης με την Επανομή δύσκολο είναι. Όπως και μετά με τα Γιαννιτσά». 
• Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να χρησιμοποιήσετε τον Χασομέρη σε ρόλο αντί-Πόνσε; 
«Κάποιες φορές τα προβλήματα σε αναγκάζουν να βρίσκεις λύσεις. Το κάναμε κάποια στιγμή στην Καλλιθέα. Μέσα από τα προβλήματα αναγκάζομαι και εγώ να βρίσκω λύσεις. Εγώ σήμερα δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Τα παιδιά προσπάθησαν, πάλεψαν αλλά χάσαμε. Εδώ πρέπει να φανούμε ψύχραιμοι και να διαχειριστούμε σωστά την ήττα που κάναμε. Εάν πούμε ότι το άσπρο το κάνουμε μαύρο και να τα καταστρέψουμε όλα καταρχήν θα βγούμε ψεύτες εμείς οι ίδιοι αφού αυτούς τους παίκτες συνεχίζω να τους πιστεύω. Ότι μπορούμε κάνουμε εξαιρετικά πράγματα. Από εκεί και πέρα θέλουμε πολλή δουλειά και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι και βέβαια είναι και θέμα καθαρού μυαλού όταν ο άλλος είναι μπροστά στην εστία. Και αυτό μας έλειψε σήμερα». 
• Μήπως ο Δεινόπαπας θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει; 
«Τακτικά ο Θανάσης δεν κάνει αυτά που θέλω εγώ. Αυτό είναι το πρόβλημά μου με τον Δεινόπαπα. Και σε κατ’ ιδίαν κουβέντες που έχουμε κάνει του έχω πει ότι είναι ένας παίκτης που έχει ένα χάρισμα να παίζει ένας εναντίον ενός, αλλά αυτό θα πρέπει να το κάνει χρήσιμο για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Το πρόβλημά του αυτό είναι. Θα πρέπει να μάθει να παίζει για την ομάδα. Όχι ότι παίζει για τον εαυτό του, απλώς τα στοιχεία που έχει σαν παίκτης να τα ξεδιπλώσει με πιο εύκολο τρόπο και όχι να προσπαθεί να περνά τρεις και πέντε παίκτες». 
• Υπάρχει μια δυσκολία στο σκοράρισμα. Πρόσφατα έγινε επαγγελματίας ο Τάσος Κρητικός που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων. Θα του δώσετε άμεσα ευκαιρίες; 
«Η Νέων με το δικό μας πρωτάθλημα έχει μεγάλη διαφορά. Όμως να πω ότι ο Κρητικός είναι ένα παιδί ιδιαίτερα ταλαντούχο και σίγουρα στο άμεσο μέλλον εγώ προσωπικά θα του δώσω ευκαιρίες να παίξει επειδή θεωρώ ότι μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Απλώς χρειάζεται αρκετή δουλειά στο κομμάτι αυτό που ζητάει η ομάδα. Να σας πω την αλήθεια είχα σκοπό μέσα από τα καλά αποτελέσματα της ομάδας να τον χρησιμοποιήσω διότι αλλιώς μπορεί και να τον κάψεις. Οπότε θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί με τον Τάσο γιατί πρόκειται για ένα παιδί που έχει ποιότητα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε από αυτόν».
• Δεν μιλάμε μόνο για τον Πόνσε αλλά και άλλοι παίκτες ποιοτικοί όπως ο Καρακώστας, ο Λιαπάκης, ο Ραπτάκης είναι εκτός. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τους αντικαταστήσουν; 
«Γι’ αυτό είπα νωρίτερα ότι η νίκη που κάναμε στην Καλλιθέα μας στοίχισε πάρα πολύ. Πάνω που αρχίσαμε να έχουμε ένα σχήμα ως ομάδα ήρθε το ματς της περασμένης Κυριακής να μας αλλάξει όλο τον σχεδιασμό. Το να κάθομαι όμως αυτή τη στιγμή και να λέω ότι έχουμε πρόβλημα εδώ και εκεί δεν μας βοηθάει. Εγώ σαν προπονητής θα πρέπει να κοιτάω τη συνέχεια της ομάδας και όχι ποια είναι τα προβλήματά της. Αν η ομάδα δεν παρουσιάζεται όπως πρέπει και δεν δημιουργεί εγώ είμαι ο υπεύθυνος κι εγώ αυτός που πρέπει να βρει τη λύση. Γιατί είμαι υποχρεωμένος να βελτιώσω την απόδοσή της. Και θέλω να πω και κάτι άλλο. Εκλαψαν μια Κυριακή, έκλαψαν δύο Κυριακές, έκλαψαν τρεις Κυριακές, στην τέταρτη τους άκουσε ο καλός θεούλης και τους βοήθησε. Δείτε τι δηλώσεις έχουν κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές. Και σήμερα είπαν ότι η διαιτησία ήταν καλή και ότι κερδίσαν δίκαια. Κακά τα ψέματα το αποτέλεσμα μετράει. Όταν παίζεις με την ΑΕΛ και κερδίζεις ευχαριστημένος είσαι». 
*Στο σημείο έγινε παρέμβαση από τον γνωστό φίλαθλο της ΑΕΛ Γιάννη Παπαπούλιου με έντονη συγκινησιακή φόρτιση μίλησε για τον πόνο και τη στενοχώρια των άτυχων αποτελεσμάτων, όπως επίσης και για τη θέση που έχει η ΑΕΛ στην καρδιά του απλού κόσμου, ζητώντας από τον προπονητή της ΑΕΛ να υποσχεθεί την άνοδο της ομάδας. 
Ο Τίμος Καβακάς συγκινημένος από την εξομολόγηση του φίλου της ομάδας σχολίασε: 
«Αυτό που είπα εξαρχής όταν ήρθα εδώ ήταν ότι θα προσπαθήσω να σας πείσω για την προσπάθεια που θα κάνουμε για να βγάλουμε την ομάδα. Ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί σαν τον Γιάννη και τους καταλαβαίνω. Έχω δώσει τον λόγο μου ότι θα δουλέψω και δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για την ομάδα. Θα είναι χαρά και τιμή για εμένα η ομάδα να καταφέρει τον στόχο της. Τα πράγματα γνωρίζουμε όλοι ότι είναι δύσκολα. Όμως πιστεύουμε ακράδαντα ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι και οι άλλες. Και θα πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα πράγματα όταν πάνε καλά. Είμαι ειλικρινής απέναντί σας και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Να ξέρετε ότι η ομάδα έχει κάνει προσπάθειες για να ενισχυθεί αλλά δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές δεν ήρθαν. Η ομάδα μπήκε στη διαδικασία να ενισχυθεί. Ό,τι κριτική κάνετε σας δίνω το λόγο μου ότι δεν διαβάζω ούτε εφημερίδες, ούτε ακούω ραδιόφωνα αλλά μου τα λένε οι καλοθελητές. Έχω πάρει την απόφαση να μην διαβάζω. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα που βάλλεται από τα ΜΜΕ διότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Εγώ θα πρέπει να είμαι προσηλωμένος και συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Αλλά ό,τι κάνω το κάνω συνειδητά  και προσπαθώ να λειτουργώ τίμια και επαγγελματικά». 
• Μα δεν είναι προτιμότερο να τα διαβάζετε εσείς ο ίδιος παρά να σας τα μεταφέρουν άλλοι; 
«Εγώ εάν μπω σε μια διαδικασία να ακούω όλα τα ραδιόφωνα της Λάρισας θα χάσω τον στόχο μου. Καλύτερα να ασχολείστε μαζί μου μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας παρά εγώ να κάτσω να αναλώσω το χρόνο μου που είναι πολύτιμος. Εμείς θέλουμε η ομάδα να παίξει στη Σούπερ Λίγκ και η χαρά που θα πάρουμε θα είναι απερίγραπτη. Ξεκίνησε μια χρονιά που κανείς δεν πίστεψε ότι η ομάδα θα ανέβει. Με την πάροδο του χρόνου ξεκίνησαν οι προσδοκίες οι οποίες όσο περνούσε ο καιρός μεγάλωσαν. Και τώρα ρίξαμε μια κλωτσιά και ξεκινάμε από την αρχή. Αυτό είναι και θέμα νοοτροπίας». 
• Δεν μπορούσε να έρθει ένας σέντερ φορ από το εξωτερικό με 50.000 ευρώ; 
«Θέλετε να σας πω ονόματα για να δείτε πού στοχεύαμε; Το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά. Η ομάδα θα ξόδευε ένα ποσό για έναν παίκτη που θα έπαιζε μπροστά. Εγώ, όμως δεν μπορώ να πάρω ένα ρίσκο ξέροντας πώς λειτουργεί το σύστημα στέλνοντάς μου ένα email ή ένα dvd από καλύτερες φάσεις. Να πληρώσω έναν ποδοσφαιριστή 70 και 80.000 ευρώ για ένα εξάμηνο δεν μπορώ να πάρω μια τέτοια ευθύνη. Γιατί αυτός ο παίκτης αν ερχόταν και δεν έπαιζε την ευθύνη θα την είχα εγώ. Κι εγώ αν στείλω ένα dvd με τις καλύτερες στιγμές μου ως παίκτης θα με πάρουν. Εμείς πήγαμε σε λύσεις τις οποίες τις γνωρίζαμε. Όπως ο Ουντότζι, ο Κυβελίδης, ο Μαρκόφσκι και ο Μαραγκουδάκης. Και όχι έναν. Αλλά δύο θα παίρναμε. Παίκτες που αν έρχονταν θα μας βοηθούσαν άμεσα. Δεν ήρθε κανένας τους. Η ομάδα έκανε ό,τι είναι δυνατόν και δεν ήρθαν. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε περίπτωση να αρχίσουμε τα παρακάλια ώστε να έρθουν. Θέλαμε πολύ να έρθουν αλλά μόνο αν το ήθελαν πραγματικά. Η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει ξανά την αίγλη της και ο κόσμος να πιστέψει ξανά στην ΑΕΛ. Αυτό όμως χρειάζεται υπομονή. Θέλω να πω κάτι που το λέω πρώτη φορά. Ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά εάν δεν είχα φύγει τότε από την ομάδα. Σας το λέω με μεγάλη ειλικρίνεια. Δεν είναι μόνο θέμα Καβακά. Και για μένα ενδεχομένως θα εξελίσσονταν καλύτερα τα πράγματα εάν είχα μείνει τότε. Γιατί και εγώ είμαι νέος προπονητής. Πέντε χρόνια είμαι προπονητής. Ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα για όλους μας. Ίσως… ». 
• Χωρίς επιθετικό που να σκοράρει όμως δουλειά δεν γίνεται…
 «Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όμως αυτή είναι η δουλειά μας. Να τους φέρουμε σε καλή κατάσταση». 
•Με ποιο τρόπο πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που έρχονται εδώ και παίζουν μαζική άμυνα; 
«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εκτός και αν πάμε στο διεκδικήσιμο που εμείς δε το θέλουμε. Προτιμούμε να έχουμε μια ομάδα που θα προσπαθεί να οργανώσει και να παίξει με μια λογική στο παιχνίδι της. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε επιθετικούς. Έχουμε αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή τους». 
• Υπάρχει περίπτωση επανεξέτασης των περιπτώσεων Τσιμπάμπα και Ζεκίνια; 
«Για τον Τσιμπάμπα όχι. Έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Να πω κάτι για τον Ζεκίνια. Δεν παίζει όχι γιατί υπάρχει η διαφωνία με τη διοίκηση. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Ο Ζεκίνια είναι εκτός ομάδας γιατί δεν είναι καλά. Γνωρίζει κάποιος ότι εδώ και 15 μέρες ο Ζεκίνια μια μέρα κάνει προπόνηση και τρεις κάθεται; Τον τρέχαμε σε νοσοκομεία επειδή δεν ένιωθε καλά; Ένας ποδοσφαιριστής για να παίξει πρέπει να είναι έτοιμος αγωνιστικά. Δεν είναι έτοιμος. Έχει κάποια προβλήματα. Εάν ήταν έτοιμος αγωνιστικά θα έπαιζε. Και τα παιχνίδια που έπαιξε ως αλλαγή – εκτός αν είδα εγώ κάτι άλλο – αυτό μου έδειξε. Και εγώ ο ίδιος θα ήθελα τον καλό Ζεκίνια γιατί μην ξεχνάτε ότι ήρθε στην ΑΕΛ όταν ήμουν και εγώ στην ομάδα επί Κόουλμαν. Ο παίχτης που είδα τότε και του το έχω πει με το παιδί που είδα στη συνέχεια δεν έχει καμία σχέση. Είδα έναν παίκτη διψασμένο να παίξει μπάλα. Και του είπα ότι όταν ξαναδώ εκείνο τον Ζεκίνια καλώς να ορίσει». 

Συγκινητική ήταν η παρέμβαση από τον γνωστό φίλαθλο της ΑΕΛ Γιάννη Παπαπούλιο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου,  που έκανε κατάθεση ψυχής και  απευθυνόμενος στον κ. Καβακά, του είπε: «Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι φίλαθλος και άμα θέλεις να με σεβασθείς. Τίμο έχω καημό να βγει η ομάδα μας. Δεν αντέχω άλλο, πονάει η ψυχούλα μου, έχω καημό και μεγάλη στεναχώρια. Θέλω την άνοδο και τίποτα άλλο. Δεν έχω κάνει οικογένεια για την ΑΕΛ. Πιστεύω στον Θεό και τίποτα άλλο. Είμαι μαζί σου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα φορέσεις και το εθνόσημο γιατί το αξίζεις. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είναι παρμένα από τα Τέμπη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σε μειώνω, δεν έκατσε. Να ξέρεις ότι σου μιλάει ένα πολύ καλό παιδί απέναντι σου. Θέλω να μου δώσεις τον λόγο της τιμής σου ότι η ομάδα θα βγει και να χαρεί η ψυχούλα μου. Μόνο σφαλιάρες τρώω, δεν αντέχω άλλο, πονάω. Είμαι 45 χρονών ανεπάγγελτος, φτωχός αλλά είμαι μόνο ΑΕΛ, μόνο ΑΕΛ, μόνο ΑΕΛ… Ανέβασε την ομάδα, Τιμόθεε και θα πηδήξω μέσα στο γήπεδο να σε αγκαλιάσω. Ανέβασε την ομάδα, πονάμε, το καταλαβαίνεις; Πονάμε…».

Χασομέρης:
«Ήταν δύσκολο ματς. Ξέραμε ότι στην έδρα μας οι αντίπαλοι παίζουν πιο κλειστά. Θέλαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πετύχουμε ένα γκολ που θα άνοιγε την κλειστή άμυνα του Πανσερραϊκού. Αντί γι’ αυτό δεχτήκαμε ένα γκολ σε ένα δύσκολο χρονιά σημείο και στο β’ ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις. Πάμε στην Επανομή για να ρεφάρουμε, κατά κάποιο τρόπο». 
• Εσείς οι παίκτες δείχνετε πιο αγχωμένοι στα εντός έδρας μας…
«Ο κόσμος μας βοηθάει. Είναι σύμμαχος. Έτσι το βλέπουμε». 


Ντα Κόστα:
«Ήταν λίγο περίεργα τα συναισθήματα που ένιωσα με τη λήξη του ματς και σε συνδυασμό με το ότι εγώ σκόραρα. Έχω πολλούς φίλους στη Λάρισα και ξέρω ότι στεναχωρήθηκαν για την ομάδα τους που έχασε. Όμως μην ξεχνάτε είμαι επαγγελματίας και δεν μπορώ να κοιτάζω να μην κάνω γκολ», τόνισε και συνέχισε: «Η ΑΕΛ δεν είναι απλά μια πρώην ομάδα για μένα. Είναι η ομάδα της πόλης που γεννήθηκε ο γιος μου και έχω μεγάλα συναισθήματα για αυτήν. Η ΑΕΛ είναι για πάντα στην καρδιά μου. Δυστυχώς έμεινα εδώ μόνο για έξι μήνες». Καταλήγοντας ανέφερε: «Στο τέλος εκτός από αυτούς που με αποδοκίμασαν υπήρξαν κάποιοι που με χειροκρότησαν και κάποιοι άλλοι που μου ζήτησαν να ξαναγυρίσω στην ΑΕΛ. Εγώ αυτό κρατάω γιατί είναι ωραίο να σε θυμούνται. Η ΑΕΛ παίζει καλή μπάλα. Έχει γηπεδάρα και πολύ κόσμο. Είναι πολύ δύσκολη έδρα για κάθε ομάδα». 










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων