2012-13 : 15η : ΑΕΛ - Ηρακλής 0-0

15η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής 0-0 

6 Ιανουαρίου 2013 

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Πόνσε, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (59' Ζουρούδης), Χασομέρης, Δεινόπαπας (80' Μπλέντι), Τσίγκας (68' Καρανίκας). 

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Σαββίδης, Ντε Σόουζα, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος (46' Νατσούρας), Τσερκέζος, Σουλίδης, Γεωργίου, Χοβέ (75' Χιονίδης), Κριβοκάπιτς (65' Παληγεώργος), Στεφανίδης.

Διαιτητής: Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών) 
Επόπτες: Μιχαήλ Δόσης (Αθηνών), Νότης Κουτσόγιαννος (Αθηνών) 
4ος: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)


Γήπεδο: AEL FC arena 
Εισιτήρια: 2.286 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς της ΑΕΛ με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League στο «AEL FC Arena». Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΛ να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για τη μη υπόδειξη πέναλτι στη φάση του 36ου λεπτού. Το τελικό 0-0 πιθανότατα αφήσει και τις δύο ομάδες δυσαρεστημένες αφού δημιούργησαν ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη κάτι που δεν έγινε.

Κατά την επιστροφή των φιλάθλων της ΑΕΛ από το AEL FC ARENA την Τετάρτη (12/12) το βράδυ, που πήγαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας των βυσσινί με τον Αστέρα Τρίπολης για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα. Στη μηχανή επέβαιναν 2 φίλοι της ΑΕΛ, ο ένας μάλιστα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.
Την συμπαράστασή τους στο φίλο της ΑΕΛ, Στέφανο, που δίνει ακόμη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε , εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι φίλαθλοι της ΑΕΛ, υψώνοντας πανό συμπαράστασης. "ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΞΑΝΑ" σε τρία διαφορετικά πανό από τους Monsters, "ΠΡΑΣΙΝΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ" στο άλλο πέταλο που βρισκόταν ο Σ.Φ Αλκαζάρ.


Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη σήμερα, δουλέψαμε γι’ αυτήν, δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε. Καθοριστική φάση είναι η φάση του πέναλτι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά ήταν πέναλτι και αποβολή.
Ξέραμε ότι η δύναμη του Ηρακλή είναι στη μεσαία γραμμή, όπου έχει τρεις έμπειρους παίκτες. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις και κάναμε μία σπουδαία ευκαιρία με τον Τσίγκα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τον επικεφαλής Αντώνη Τσαγκάλη, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή και τον βοηθό Ηλία Παππά. Δούλεψαν πάρα πολύ και καταφέραμε να είναι ο Τσίγκας έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι του 2013, ενώ τον περιμέναμε στο τέλος του μήνα. Θεωρητικά ο Θανάσης μπορούσε να αντέξει για περίπου 50 λεπτά και έπαιξε περισσότερο».

-Πως σχολιάζετε την κίνηση του Ζεκίνια όταν αντικαταστάθηκε;
«Καταλαβαίνω την πικρία του, αλλά εγώ έκρινα ότι σε εκείνη τη δεδομένη στιγμή έπρεπε να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση. Υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός και με βάση αυτόν η ομάδα θα επιληφθεί»

-Για τον Τσιμπάμπα;
«Για τον Τσιμπάμπα, αρμόδια να απαντήσει είναι η διοίκηση».

-Αυτό το αποτέλεσμα πόσο πίσω αφήνει την ΑΕΛ από το κυνήγι των προνομιούχων θέσεων;
«Εμείς θέλαμε τη νίκη, γιατί μέχρι τέλους πρώτου γύρου υπολογίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε στους 33 με 34 βαθμούς. Θέλαμε τη νίκη σήμερα για να αναρριχηθούμε. Αυτό που δεν μπορέσαμε να πάρουμε, ωστόσο, κόντρα στον Ηρακλή θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε άλλου».

-Μεταγραφικές εξελίξεις θα έχουμε;
«Αρμόδιος για μεταγραφικά θέματα είναι ο γενικός αρχηγός. Και οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται ενίσχυση».

-Έχετε κάνει εισηγήσεις;
«Ναι».

-Σε ποιες θέσεις;
«Βασικά θέλουμε έναν παίκτη στο κέντρο και έναν στην επίθεση. Από εκεί και πέρα όλα θα εξαρτηθούν από τις αποδεσμεύσεις».


Νίκος Καρανίκας:
«Όπως είπε και ο προπονητής μου δουλέψαμε για να μπούμε στο 2013 με θετικό αποτέλεσμα. Δεν το καταφέραμε, μένει μία πικρία, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Η φάση του πέναλτι και η χαμένη ευκαιρία του Τσίγκα ήταν τα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε ήρθε κι αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα».










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων