2011-12 : 12η : ΑΕΛ - Πλατανιάς 0-1

12η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πλατανιάς 0-1

22 Ιανουαρίου 2012

Σκόρερ: 55' Μαραγκουδάκης
 
Αποβολή: 65' Ααράμπ (κόκκινη)

ΑΕΛ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Χατζής (64' Σαϊτιώτης), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης, Πλιάγκας (46' Καούνος), Τσιμπάμπα, Χασομέρης (74' Πίνα)

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζάνης, Ραπτάκης, Δέντσας, Γκονζάλες (85' Μαρτσάκης), Δράμι, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (56' Μαραγκός), Ναζλίδης (90' Παπαζούδης).

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Επόπτες: Χειβιδόπουλος Βασίλειος (Αργολίδας), Τζαρίμας Σωτήριος (Αργολίδας)
4ος: Συμεωνίδης Παναγιώτης (Πιερίας)
Παρατηρητής: Δαγκλής Σωτήριος (Μακεδονίας)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: 4.570

Οδυνηρή ήττα με 1-0, γνώρισε η ΑΕΛ μετά από κακή εμφάνιση. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους βυσσινί αυτή τη φορά σε εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο AEL FC ARENA. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 52ο λεπτό με κοντινό σουτ του Μαραγκουδάκη. Με αυτό το τρόπο, η ομάδα των Χανίων πήρε το διπλό και άφησε 8 βαθμούς πίσω την ομάδα του κάμπου. Μεγάλη είναι η απογοήτευση των φιλάθλων για το αποτέλεσμα.

Δηλώσεις

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς:
«Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς το σημερινό. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να έχω
παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε μία-δύο φάσεις για γκολ, πιέσαμε ψηλά, αλλά από ένα σημείο και μετά χάσαμε πολλές δεύτερες μπαλιές, δεν μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες και από ένα σημείο και μετά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή είχαμε δύο δοκάρια και δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ. Δεχτήκαμε γκολ σε μια φάση που ήμασταν οργανωμένοι στην άμυνα. Από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη. Έχουμε πάρα πολλά ματς μπροστά μας, χρειάζεται δουλειά. Συνεχίζουμε, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

-Το πρόβλημα της ομάδας είναι αγωνιστικό ή ψυχολογικό;
«Θεωρώ και τα δύο. Πίεση υπάρχει και είναι φυσιολογική. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από την αποβολή, δείξαμε ότι έχουμε δυνάμεις παρά το γεγονός ότι παίζαμε με 10 παίκτες. Είχαμε τις φάσεις και δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ. Χρειάζεται χρόνος για να περάσουμε κάποια πράγματα, αλλά ξέρουμε πως δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος. Το καλό για μας, από την άλλη, είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα ματς της Τετάρτη και μια ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Μιλήσατε με τον πρόεδρο χθες. Θα γίνουν μεταγραφές; Μπορείτε να μας πείτε αριθμό και θέσεις;
«Συζητήσαμε και είπαμε αν περάσει το σημερινό ματς και μετά να δρομολογήσουμε εξελίξεις. Σήμερα και αύριο θα έχουμε δούμε κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα και κατόπιν θα μπορώ να σας πω και αριθμό και θέσεις».

Στέλιος Βενετίδης: 
«Κάναμε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι. Πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα και είχαμε έλλειψη αποφασιστικότητας. Ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Μόνο η φανέλα και η υπόσταση της ομάδας δεν αρκούν. Πρέπει να γίνει ανασυγκρότηση χωρίς μηδενισμούς και μεμψιμοιρίες. Να δουλέψουμε αφήνοντας πίσω τους εγωισμούς και να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

-Γιατί η ομάδα δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής τις πραγματικές της δυνατότητες; Είναι θέμα αγωνιστικό, είτε οικονομικό, είναι ψυχολογικό;
«Έχουμε πει πως όποιος είναι εδώ και αγωνίζεται οφείλει να δίνει το 100%. Να αφήσουμε κατά μέρους τα οικονομικά. Είναι καθαρά αγωνιστικό. Αν έχεις προσωπικότητα και δυναμική πρέπει να τα δείχνεις. Δεν φτάνει η φανέλα. Κάναμε τέσσερα σερί νικηφόρα ματς και τώρα μετράμε δύο συνεχόμενες ήττες. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε με αντιπάλους ειδικά στο γήπεδό μας».

-Είδαμε μια ομάδα κακή, ένα άσχημο αποτέλεσμα και έναν κόσμο να βρίζει. Μπορεί να ανατραπεί αυτή η κατάσταση που θυμίζει πολύ την περσινή;
«Φυσικά και μπορεί. Μην τα συγχέουμε. Το κλίμα και η οργάνωση της ομάδας είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας και την ικανότητα να πετύχουμε τον στόχο μας».

-Τελικά άλλη ΑΕΛ ξεκίνησε το πρωτάθλημα και άλλη το συνεχίζει. Ήταν πλήγμα η φυγή κάποιων ποδοσφαιριστών;
«Δεν έχει νόημα να αναμοχλεύουμε το παρελθόν. Ξεκινήσαμε φτιάχνοντας ρόστερ για δύο κατηγορίες και όλοι ξέρουν ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Σύμμαχος είναι ο χρόνος στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε ξανά ομοιογένεια. Υπάρχουν τα περιθώρια. Απομένουν ακόμα 22 ματς».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων