2011-12 : 32η : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 1-1

32η αγωνιστική : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 1-1

16 Μαΐου 2012 

Σκόρερς: 22' Ντακόλ - 70' Τσιάρας
Αποβολή: 79' Ψωμάς (κόκκινη)

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μητσέας, Ζουμπουλάκης, Παγώνης, Βασιλείου (56' Ψιάνος), Σύρος, Μπεγκόνια, Σκόνδρας, Μουκίδης (72' Νικολάου), Βλάχος (72' Μανωλάς), Ντα Σίλβα, Ντακόλ.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Χατζής, Τσιάρας (78' Φωτιάς), Βούζας, Γκρούμπιεσιτς (57' Λαζιμάν), Μπλέντι (61' Πλιάγκας), Χασομέρης.

Διαιτητής: Ιωάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Επόπτες: Γεώργιος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου)
4ος: Ευθαλεία Μήτση (Πειραιά)
Παρατηρητής: Σπυρίδων Τομάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Φυλής
Εισιτήρια: 100 

Το ματς της Φυλής απέκτησε τυπικό χαρακτήρα λίγα λεπτά πριν την έναρξη του και το 1-1 άφησε άπαντες ικανοποιημένους.
Μόνο η ΑΕΛ είχε στόχο πριν ξεκινήσει το ματς, αλλά λόγω της ήττας του Αγροτικού Αστέρα και του Φωκικού εξασφάλισε την παραμονή της πριν πατήσει τον αγωνιστικό χώρο. Σωμένος ήταν και ο Θρασύβουλος, οπότε η αναμέτρηση δεν είχε κανέναν βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Θρασύβουλος ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τον Ντακόλ στην μοναδική του αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά, έψαξε το 2-0, αλλά η ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσια σε μία ανύποπτη φάση με τον Τσιάρα. Μελανό σημείο του αγώνα η άνευ λόγου και αιτίας αποβολή του Μανώλη Ψωμά που εκνευρίστηκε σε μία φάση και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.

Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Ο Θρασύβουλος ήταν μια ομάδα πάρα πολύ φορμαρισμένη, εμείς ήρθαμε με πάρα πολλές ελλείψεις σήμερα έχοντας πολλές απουσίες βασικών παικτών, είτε από τραυματισμούς, είτε από τιμωρίες. Δείξαμε εμπιστοσύνη όμως, ρισκάραμε με νέα παιδιά, αυτά τα παιδιά ανταποκριθήκανε, όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Γκαλίτσιος ο Βούζας ο Φωτιάς, ο Σιατραβάνης. Σήμερα είχαμε ένα νέο παιδί στην ομάδα μας, ο οποίος πέρασε τις εξετάσεις, έδειξε ότι έχει μέλλον. Δεν χρειάζεται να παίρνουν τα μυαλά τους αέρα να είναι προσγειωμένοι, γιατί αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη, έχει πολύ μεγάλη ιστορία, φανέλα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Θέλουμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξέραμε ότι ο Θρασύβουλος έχει κάποιους παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα. Νομίζω ότι δικαιούμασταν ίσως να πέρναμε, κάτι παραπάνω είμασταν και τυχεροί στο 1-0, όπως και είμασταν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Συγχαρητήρια σε όλους, ευχαριστούμε την ομάδα του Θρασύβουλου για την φιλοξενία και κοιτάμε τον επόμενο παιχνίδι».

-Το γεγονός ότι ήταν γνωστά τα υπόλοιπα αποτελέσματα πριν από την έναρξη του αγώνα επηρέασε τη συγκέντρωση των παικτών και συνετέλεσε στο νωθρό ξεκίνημα;
«Δε νομίζω. Είναι φυσιολογικό όταν στην ενδεκάδα βρίσκονται τόσα πολλά νέα παιδιά. Σήμερα, έπαιξαν 7 παιδιά από το νομό και μάλιστα τα περισσότερα κάτω των 21. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Με υπομονή, επιμονή, δουλειά και μεθοδικότητα η ΑΕΛ μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Αρκεί, βέβιαια, να πλαισιωθούν και από μερικούς πιο έμπειρους και να στηριχτούν. Είναι άλλο να παίζει ο Τσιάρας δίπλα στον Νεμπεγλέρα και άλλο δίπλα στον Μπλέντι. Μέχρι πριν από 7 μήνες αυτά τα παιδιά ήταν στο πουθενά».


Αντώνης Τσιάρας:
«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν και με ενθάρρυναν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του σημερινού παιχνιδιού. Για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής να φορέσω αυτή τη φανέλα και ελπίζω με την σημερινή μου εμφάνιση να δικαίωσα το προπονητη μου και τους φιλάθλους της ομάδας. Εύχομαι στο μέλλον αυτή η ομάδα να βγεί κατηγορία γιατί αυτη η Β Εθνική δεν της αρμόζει. Όσον αφορά στο παιχνίδι, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη, αλλά με την εξέλιξη του αγώνα και την αποβολή του Μανώλη Ψωμά, θεωρώ ότι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό».









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων