2011-12 : 20η : Βύζας Μεγάρων - ΑΕΛ 1-0

20η αγωνιστική : Βύζας Μεγάρων - ΑΕΛ 1-0

19 Μαρτίου 2012

Σκόρερ: 90+ 1' Φαρούκ

Βύζας Μεγάρων (Νίκος Πατσίρης): Μιχελής, Λίτσης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Πέτρου (75’ Μουστάκης), Οικονομόπουλος, Μωυσίδης, Νταντάμης (89’ Φραγκής), Φαρούκ, Ηλιόπουλος, Παυλίδης (84’ Ροβίθης).

ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Ψωμάς, Αραμπατζής, Ααράμπ (4' λ.τ. Χατζής), Νεμπεγλέρας, Καρανίκας, Μπλέντι, Βούζας (67' Ζεκίνια), Γκρούμπιεσιτς (53' Λαζιμάντ).

Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)
Επόπτες: Σταύρος Σίπκας (Πέλλας), Γεώργιος Παλαμίδας (Λακωνίας)
4ος: Νικόλαος Ανούσος (Λακωνίας)
Παρατηρητής: Σταύρος Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Μεγάρων
Εισιτήρια: 200

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ γνώρισε νέα ήττα στα Μέγαρα με 1-0 από τον Βύζα
στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League και παρέμεινε στους 5 βαθμούς από την έκτη θέση, ενώ πλέον είναι 5 βαθμούς και από την επικίνδυνη ζώνη! Στο 91 λεπτό το γκολ του Αμπού Ελ Ελά έκρινε την αναμέτρηση. Στην αμέσως επόμενη φάση οι βυσσινί, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Μπλέντι δεν βρήκε στόχο. Κακή εμφάνιση για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, που ωστόσο άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι έγινε παρουσία 100 φίλων της ΑΕΛ και περίπου 600 των γηπεδούχων.

Δηλώσεις

Νίκος Κεχαγιάς:
«Μεγάλη πίκρα και απογοήτευση. Ήμασταν ξανά στο ίδιο έργο θεατές. Όταν σε ένα κάκιστο γήπεδο, δημιουργείς τόσες κλασικές ευκαιρίες, μόνος με τον τερματοφύλακα, και δεν πετυχαίνεις γκολ, στο τέλος, θα κάνει μια φάση ο αντίπαλος και θα χάσεις. Όπως και έγινε σήμερα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως η ομάδα χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα γιατί φτάσαμε στον πάτο. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο προπονητή και στην αντίπαλη ομάδα». 

Ποια είναι τα αίτια αυτής της εικόνας;
«Δεν είναι σωστό να μιλάμε για προβλήματα που υπάρχουν. Για το αγωνιστικό κομμάτι, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όταν δεν σκοράρεις για συνεχόμενα ματς, δεν κερδίζεις. Οι πάμπολλες χαμένες κλασικές ευκαιρίες έχουν σίγουρα επηρεάσει την ψυχολογία».

Για την αλλαγή του Γκρούμπιεσιτς;
«Ήταν τραυματίας τις τελευταίες δύο ημέρες, στο ημίχρονο ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα και μοιραία δεν μπορούσε να αντέξει περισσότερο από 60-65 λεπτά».

Μήπως η ομάδα χρειάζεται ανασχεδιασμό;
«Στα μισά της σεζόν τι μπορείς να κάνεις; Δεν μπορείς να αλλάξεις παίκτες, να κάνεις μεταγραφές. Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα κι ό,τι και να λέμε δεν αλλάζει, αν δεν έρθουν αποτελέσματα».

Μήπως μετά από αυτή τη συγκομιδή στους τελευταίους αγώνες η ομάδα πρέπει να αλλάξει στόχους;
«Εκ των πραγμάτων. Λόγω ονόματος, ιστορίας και φανέλας η ΑΕΛ πρέπει πάντα να στοχεύει ψηλά, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, όμως κάποιες φορές πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ήταν γερό χαστούκι. Ίσως πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά».


Νίκος Καρανίκας:
«Είμαστε σε δύσκολη θέση. Για ακόμη μία φορά ηττηθήκαμε. Έχουμε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Κι αν δεν μπορείς να σκοράρεις επηρεάζεται η ψυχολογία σου. Δεν πάει άλλο. Απομένουν 14 ματς, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε την πραγματικότητα. Πρέπει να δούμε κάθε ματς σαν τελικό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Τι να το κάνω όταν παίζεις καλύτερα και στο τέλος χάνεις».

Τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα;
«Ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης. Πρέπει να προχωρήσουμε ανεξαρτήτως προβλημάτων. Αν αρχίσουμε να βάζουμε γκολ, επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα, αν πάρουμε ένα αποτέλεσμα η ψυχολογία θα αλλάξει. Απομένουν 14 ματς και κάθε φορά θα πρέπει να μπαίνουμε στον αγώνα, σαν να μην υπάρχει επόμενος. Πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα εγωισμό και πάθος».


Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κεχαγιά και τον Θωμά Κυπαρίσση. Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά τους στην ομάδα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, τους εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους πορεία με τη διαβεβαίωση ότι θα παραμείνουν πάντα φίλοι της ΑΕΛ και μέλη της μεγάλης βυσσινί οικογένειας.










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων