2011-12 : 30η : ΑΕΛ - Πανθρακικός 3-2

30η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανθρακικός 3-2

Μαΐου 2012 

Σκόρερς: 13' (πέν.) Ντεμπεγλέρας, 28',48' Καούνος - 29' Μίνγκας, 67' Σουλτανίδης

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Καρανίκας, Γκαλίτσιος, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Χασομέρης (76' Σιατραβάνης), Γκρούμπιεσιτς (62' Ζεκίνια), Καούνος (87' Φωτιάς).

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Ταΐρης, Σκλιοπίδης, Σουλτανίδης, Μίνγκας (46’ Γωνιάδης), Στάθης, Μπαϊκάρα, Λιαπάκης, Μοσχάκης (61’ Μουνάφο), Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Πόνσε (62’Χλωρός).

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Θανάσης Θανασακούδης (Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Γεώργιος Παπαμίχος (Φθιώτιδας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 1456

Χορταστικό παιχνίδι στο AEL FC ARENA, εκεί όπου η ΑΕΛ επικράτησε 3-2 του Πανθρακικού.
Όταν η ΑΕΛ δεν είναι αγχωμένη μπορεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό απέδειξε την Τετάρτη το απόγευμα παρότι ο αντίπαλός της, Πανθρακικός παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του. Οι «βυσσινί» πήραν κουράγιο για τη συνέχεια και τόνωσαν το ηθικό τους, γιατί όπως και να το κάνει κανείς μία νίκη σε βάρος πρωτοπόρου έχει διπλή σημασία.
Η θεσσαλική ομάδα μόλις στο 13’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Νεμπεγλέρα, που κέρδισε ο Καούνος από τον Ταΐρη, ενώ ο παθών στο 28’ με κεφαλιά και στο 48’ με πλασέ αναδείχτηκε MVP του ματς. Στο 29’ ο Μίνγκας είχε μείωσε για τους Ακρίτες, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Σουλτανίδης με κεφαλιά στο 67’.

Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Ήταν μια σπουδαία νίκη με μια πολύ καλή εμφάνιση . Να μου επιτρέψουν οι φίλαθλοι να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον κύριο Τσακμακίδη, ο οποίος παρά το προσωπικό πρόβλημα που έχει παραμένει διαρκώς στο πλευρό της ομάδας και σε δύο παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί, τον Χρήστο και τον Τηλέμαχο, οι οποίοι αγαπάνε την ομάδα και αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα υγείας. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά. Ήταν σπουδαία νίκη και μεγάλη εμφάνιση και, ειλικρινά, όταν άκουσα τον κόσμο στο τέλος του παιχνιδιού να υποστηρίζει την ομάδα με αυτόν τον τρόπο, συγκινήθηκα. Μου θύμισε παλιές σπουδαίες στιγμές. Αυτά αξίζουν στην ΑΕΛ. Με μεγάλη προσπάθεια και στήριξη στα νέα παιδιά – που για μένα είναι μονόδρομος για την ομάδα – εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω η ΑΕΛ να γίνει ξανά μεγάλη».

-Σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού τα 8/11 της ενδεκάδας της ΑΕΛ αποτελούνταν από Λαρισαίους. Ήταν επιλογή ή ανάγκη;
«Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή, γύρισα κάποια στιγμή στο συνεργάτη μου τον Θανάση Κουτσαφτίκη και τον Μίμη τον Τσακμακίδη και τους είπα: Πώς ξεκίνησε η ομάδα το πρωτάθλημα… Με στόπερ Ταλ και Καλί και φτάσαμε σήμερα να ξεκινάμε με στόπερ τον Γκαλίτσιο και τον Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι δεξί μπακ… Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα είπα σε όλους τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν γιατί κάποια στιγμή θα τους δοθεί η ευκαιρία. Όπως και έγινε με πολλούς. Στο χέρι του καθενός είναι να αποδεικνύει τι μπορεί να κάνει. Υπάρχουν πολλά παιδιά στο νομό, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και στην ομάδα Νέων, τα οποία αξιοκρατικά θα προσπαθήσουμε να τα προωθήσουμε για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Η προσοχή μας πρέπει να είναι στραμμένη στα ταλέντα».

-Πώς αντιμετωπίσατε τη δήλωση παραίτησης του κυρίου Πηλαδάκη την προηγούμενη εβδομάδα;
«Ο κύριος Πηλαδάκης είναι ο πρόεδρος της ομάδας και έχει προσφέρει πάρα πολλά. Μετά από την ανακοίνωση της παραίτησης ο κύριος Τσακμακίδης ήρθε στα αποδυτήρια και διαβεβαίωσε όλους τους ποδοσφαιριστές ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι διοικητικό θέμα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Αλέξανδρος Γκαλίτσιος:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στην Super League. Ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Περίμενα πάρα πολύ καιρό αυτή την ευκαιρία. Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την συγκλονιστική του υποστήριξη».

-Κουβαλάς ένα βαρύ όνομα. Πώς ένιωσες στο επίσημο ντεμπούτο σου;
«Σίγουρα είναι παράξενο όταν κάνεις ντεμπούτο σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ. Και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου έχουν μεγαλουργήσει με αυτή τη φανέλα. Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα δέκα λεπτά είχα άγχος, αλλά από τη στιγμή που έφυγε όλα κύλησαν ομαλά».








  



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων