2011-12 : 24η : ΑΕΛ - Εθνικός Αστέρας 2-0

24η αγωνιστική : ΑΕΛ - Εθνικός Αστέρας 2-0

Απριλίου 2012

Σκόρερς: 2' (πέν.) Ζεκίνια, 63' Μπλέντι

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Καρανίκας, Χατζής (84' Τσιάρας), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (46' Γκονζάλες), Μπλέντι, Λαζιμάν (61' Βούζας), Ζεκίνια.

Εθνικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γκούσεφ, Πασκούλεφ, Χαροντάκης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Θεολόγου, Λαγός, Γιακούπι, Αδαμάκης, Μαστρογιάννης, Κασνέτση.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Γαλατσός (Μακεδονίας)
Επόπτες: Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης (Κιλκίς), Χρήστος Πετσερετζής (Κιλκίς)
4ος: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών)
Παρατηρητής: Δημήτριος Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: 1933

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες και ύστερα από επτά παιχνίδια χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, η ΑΕΛ κέρδισε στο AEL FC Arena τον Εθνικό Αστέρα με 2-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Πέρα από τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» ανακτούν και τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και ελπίζουν αυτή να είναι η απαρχή για κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να σημειώσουν περισσότερα τέρματα. Η ήττα αυτή ήταν φυσικό επακόλουθο για τους Καισαριανιώτες, οι οποίοι με την ομάδα Νέων δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο.

Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια νίκη που την είχαμε ανάγκη μετά από τα άτυχα τελευταία αποτελέσματα. Ήταν μια τονωτική νίκη για εμάς. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με ιστορία και βαρύ όνομα και αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, δουλειά και να βλέπουμε την επόμενη ημέρα με αισιοδοξία»

-Από εδώ και πέρα τι;
«Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να πάμε για τη νίκη και στο επόμενο ματς. Αν έχω ένα παράπονο είναι ότι, γνωρίζοντας το υλικό της ομάδας, δεν είχαμε ποτέ μέχρι σήμερα τη δυνατότητα να δουλέψουμε με όλους τους παίκτες μαζί. Η ομάδα θα μπορούσε να δείξει μια διαφορετική νότα αν ήταν όλο αυτό το διάστημα διαθέσιμοι παίκτες με σημαντική διαδρομή όπως ο Καούνος, ο Γκονζάλες, ο Ζεκίνια, ο Βενετίδης, ο Κατσιαρός, ο Ααράμπ. Όλοι αυτοί ήταν πολύ μεγάλες απώλειες για την ομάδα. Αν ήταν όλοι τους ετοιμοπόλεμοι πιστεύω ότι θα είχαμε καλύτερη τύχη στους προηγούμενους αγώνες».

-Από τη νίκη είστε ικανοποιημένος. Από την απόδοση;
«Αυτά τα ματς μπορεί εύκολα να σου βγουν διαφορετικά στην πορεία. Ειδικά αν αντιμετωπίσεις ομάδες που δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Χαρακτηριστική ήταν η φάση με τον Κολοβέτσιο και την επιστροφή της μπάλας στον Βοσνιάδη. Η πίεση είναι μεγάλη, είδατε πώς αντέδρασε σε αυτή τη φάση. Πρέπει να στηρίξουμε όλους τους ποδοσφαιριστές και με δουλειά να δούμε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα».

Θανάσης Παπαγεωργίου:
«Ήταν μια νίκη που, όπως είπε και ο προπονητής μου, τη χρειαζόμασταν και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Γιατί πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία μας νίκη. Σήμερα, μάλιστα, πετύχαμε και δύο γκολ και αυτό πιστεύω θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια, τουλάχιστον να έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και σε κάθε αγώνα στοχεύουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή και στον κόσμο, ο οποίος πραγματικά – παρότι ήταν Τετάρτη απόγευμα – ήταν αρκετός και μας βοήθησε πολύ. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ενέργεια και δύναμη γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας».









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων