2011-12 : 23η : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 2-0

23η αγωνιστική : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 2-0

Απριλίου 2012

Σκόρερς: 44' Εμπία, 50' Ουρτάδο

Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης, Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Ουαταρά (59' Φούφουλας), Ντίνας, Ουρτάδο (81' Πετρόφ), Μαπούκου (69' Ατματζίδης), Φουρτάδο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς (46' Πλιάγκας), Καρανίκας, Πότσι, Βούζας (60' Σιατραβάνης), Μπλέντι, Ζεκίνια, Γκρούμπιεσιτς (40' Λασιμάντ).

Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Αστέριος Πατσιάς (Μακεδονίας), Γεώργιος Παπαμιχαηλίδης (Κιλκίς)
4ος: Συμεών Κοσικίδης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Φώτιος Δανιγγέλης (Αργολίδας)

Γήπεδο: Αγυιάς
Εισιτήρια: 1410

Πίκρα και απογοήτευση για άλλη μια φορά για την ΑΕΛ. Την τρίτη της συνεχόμενη ήττα υπέστη η ΑΕΛ, η οποία στο γήπεδο της Αγυιάς, είδε τη Παναχαϊκή να τη νικάει άνετα με 2-0. Μάλιστα τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για την ιστορική ομάδα που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Τα γκολ για την Παναχαϊκή σημείωσαν οι Μαπούκου στο 44 λεπτό και ο Ουρτάδο στο 50 λεπτό.

Δηλώσεις

Μιχάλης Ζιώγας:
«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Εμείς για ακόμη μια αγωνιστική υποχρεωθήκαμε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τα περιθώρια ελιγμών για να βοηθήσουμε την ομάδα. Θεωρώ ότι καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το πρώτο γκολ, που ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου. Δεν είναι στιγμή για λόγια. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας, να ανασυνταχθούμε και να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία». Αυτά δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας μετά από το τέλος του αγώνα στην Πάτρα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις.

-Τι φταίει; Ο κατήφορος μοιάζει να μην έχει σταματημό…
«Όπως γνωρίζετε είμαι και μέλος της ιστορίας της ομάδας. Τις λίγες ημέρες που είμαι στην ομάδα έχω δει κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι της παρούσης να γίνουμε δικαστές σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Πρέπει να σταθούμε πάνω από την ομάδα και να τη βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Έχουν υποπέσει πράγματα στην αντίληψή μου, αλλά αυτά λύνονται εσωτερικά, όπως πρέπει σε μια οικογένεια».

-Μπορεί να τα λύσει;
«Το πρωί του Σαββάτου δύο παίκτες, ο Καούνος και ο Πίνα, βγήκαν εκτός, ο Γκονζάλεζ δεν είναι ακόμα έτοιμος, υπάρχουν κι άλλες σημαντικές απουσίες. Αν έχουμε διαθέσιμο όλο το έμψυχο υλικό, μπορούμε να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Κρατάω την θετική παρουσία του Παπαγεωργίου ως στόπερ και του Μπλέντι, που μας βοήθησε στον κέντρο».


Στέλιος Βενετίδης:
«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο αντίπαλος είχε περισσότερη αγωνιστικότητα, καλύτερη κυκλοφορία και καλύτερο πλάνο. Εμείς προσπαθήσαμε να οργανωθούμε στο μισό γήπεδο και με αντεπιθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν είχαμε αποτελεσματικότητα δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά θεωρώ δίκαια χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Είναι ακόμα ένα παιχνίδι που παρουσιάζουμε αυτη την εικόνα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση βαλτωμένοι θα έλεγα και αυτή η μέρα η σημερινή φαντάζει ένα ψέμα πραγματικά η εικόνα μας το τελευταίο διάστημα και πως ξεκίνησε η ομάδα με τι όραμα και με τι στόχους απλά πλέον αυτό δεν είναι ένα ψέμα. Σε ακόμη ένα ματς η εικόνα είναι αρνητική και βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αν αναλογιστούμε από πού ξεκινήσαμε και πού είμαστε τώρα. Με αξιοπρέπεια με αυτοσεβασμό να είμαστε εκεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας εμείς οι ποδοσφαιριστές σε αυτό που μας αναλογεί και μέχρι το τέλος να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδεικνύετε περίτρανα η φανέλα και η δυναμική δεν αρκούν και αυτό το καταδεικνύει όχι μόνο η βαθμολογική μας θέση, αλλά και η κατάσταση εκτός των γραμμών του γηπέδου».
  







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων