2011-12 : 14η : Καλλιθέα - ΑΕΛ 1-0

14η αγωνιστική : Καλλιθέα - ΑΕΛ 1-0

29 Ιανουαρίου 2012

Σκόρερ: 60' Φαρινόλα

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου (90' Πρίπου), Καλτσάς, Αρκούδας, Βιδάλης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Κατσίκης (84' Μουσταφίδης), Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Φαρινόλα (66' Μιχαλόπουλος).

ΑΕΛ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Πότσι (79' Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (46' Πίνα), Πλιάγκας (56' Βούζας), Τσιμπάμπα, Καούνος.

Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)
Επόπτες: Ιωάννης Βάντσης (Δράμας), Ευστράτιος Σαββόγλου (Ξάνθης)
4ος: Χρυσοβαλάντης Βρακάς (Εύβοιας)
Παρατηρητής: Αγαδάκος Νικόλαος (Πειραιά)

Γήπεδο: Δημοτικό Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης"
Εισιτήρια: 550

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ στον εκτός έδρας αγώνα στην Καλλιθέα, απέναντι στην τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση κρίθηκε από το γκολ του Μαρουκάκη στο 15 λεπτό, τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους βυσσινί που απογοήτευσαν για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους κάμψη η οποία δεν λέει να τελειώσει!

Δηλώσεις

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς:
«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, που κρίθηκε σε μια στιγμή που χάσαμε τη μπάλα και δεχτήκαμε το γκολ. Βρήκαμε ένα αντίπαλο με καλά οργανωμένη άμυνα, που κέρδισε τις μονομαχίες και τις δεύτερες μπαλιές. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις στην κλειστή άμυνα και αν στο τέλος του ημιχρόνου σκόραρε ο Καούνος, το ματς ίσως είχε διαφορετική εξέλιξη. Στο δεύτερο με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, αλλά όταν φτάναμε στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, είχαμε προβλήματα και όχι λύσεις. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Κι ένα μήνυμα: Αυτούς τους παίκτες έχουμε, με αυτούς θα δουλέψουμε. Δεν μπορούμε σε τόσο λίγες μέρες, με συνεχόμενα ματς Κυριακή-Τετάρτη, να αλλάξουμε πολλά, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές όσον αφορά στις δυνατότητες που έχουμε»

-Είπατε ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές όσον αφορά στις δυνατότητες. Πιστεύετε ότι με αυτό το ρόστερ η ΑΕΛ δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία;
«Χρειάζονται παίκτες για αν βγεις, αλλά και μέσα από τις προπονήσεις μπορεί αυτό το ρόστερ να βελτιωθεί. Τα συνεχόμενα ματς δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να το κάνουμε. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά μπορούμε να βελτιωθούμε».

-Επί ημερών σαν η ΑΕΛ έχει τρεις ήττες, κανένα γκολ και ελάχιστες ευκαιρίες. Πως το εξηγείτε;
«Στο επιθετικό κομμάτι χρειάζεται η ομάδα βελτίωση, η οποία θα έρθει μέσα από τις επαναλήψεις και τις προπονήσεις. Τρία ματς, όχι γκολ και λίγες ευκαιρίες τα λένε όλα. Χρειάζεται δουλειά».

-Είπατε ότι αυτούς τους παίκτες έχουμε και με αυτούς θα δουλέψουμε. Δηλαδή τελείωσε η ενίσχυση;
«Δεν έχει τελειώσει ακόμα η ενίσχυση».

-Ο Μπλέντι υπολογίζεται; Προτιμήσατε για τη 18άδα έναν παίκτη που ήρθε πριν από δυο ημέρες, αντί για εκείνον…
«Υπολογίζεται. Γιατί να μην υπολογίζεται; Δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι έμεινε εκτός 18άδας».

-Ήταν πιο έτοιμος ο Καμπάλα;
«Η 18άδα συμπληρώνεται ανάλογα με το ρόστερ. Ο Μπλέντι θα πάρει τις ευκαιρίες να αποδείξει τις ικανότητές του».

-Είστε ευχαριστημένος από την ποιότητα της μεσαίας γραμμής με εξαίρεση τον Νεμπεγλέρα;
«Η ομάδα για να βοηθηθεί χρειάζεται μεταγραφές. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ως συνολική εικόνα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα. Είχαμε ελάχιστες τελικές. Πρέπει να δουλέψουμε κι αυτό θα κάνουμε».

Δημήτρης Σωτηρίου: 
«Άλλη μια ήττα, η 4η συνεχόμενη. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Φτάσαμε σε οριακό σημείο. Φτάσαμε στο μηδέν. Για ακόμη ένα ματς δείξαμε ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές μας δυνατότητες. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δίκαια κέρδισε η Καλλιθέα. Ξεκινήσαμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τις 11 Ιουλίου, πριν από λίγες εβδομάδες κάποια παιδιά έφυγαν, κάποια άλλα ήρθαν. Εμείς φτάσαμε την ομάδα εδώ, εμείς θα την φέρουμε εκεί που πρέπει. Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, όταν φτάνεις στο μηδέν, πρέπει να βρεις τη δύναμη για να ανέβεις. Την Τετάρτη πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή, αν γίνουν οι αγώνες. Συγγνώμη από τον κόσμο που τον απογοητεύσαμε ακόμη μια φορά. Επειδή είμαστε σε οριακό σημείο, πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, που δεν είναι αυτό το οποίο δείχνουμε στα τελευταία 4 ματς. Ο κόουτς θα μας βοηθήσει σε αυτό, είναι θέμα χρόνου να βγει η δουλειά του μέσα στο γήπεδο».

-Ποια είναι η εξήγηση γι’ αυτό το πρόσωπο;
«Το κυριότερο είναι η ψυχολογία. Ξέρουμε ότι η ομάδα οπωσδήποτε και με κάθε τρόπο πρέπει να ανέβει στη Super League. Κι όταν σε αυτή την προσπάθεια κάτι στραβώνει, τότε η ψυχολογία παίζει ρόλο. Χρειάζεται μια νίκη για να αντιστραφεί το κλίμα».
  









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων