2012-13 : 2η : ΑΕΛ - Αναγέννηση Επανομής 3-1

2η αγωνιστική :  ΑΕΛ - Αναγέννηση Επανομής 3-1

03 Οκτωβρίου 2012

Scorers: 11' Τσιάρας , 35' Δεινόπαππας, 79' (πεν.) Χασομέρης - 30' Ογκουνσότο

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Γιώτας, Παγώνης, Τσιάρας (52' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (65' Χασομέρης), Τσιμπάμπα (75' Μάγγος), Δεινόπαπας, Τσίγκας.
Πάγκος: Πρίφτης, Καρανίκας, Μάγγος, Χασομέρης, Πόνσε, Ζουρούδης, Φρανκού.

Αν. Επανομής (Κώστας Γαλτσίδης): Τοπαλίδης, Τσερκέζο, Νταντάμης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωϋσίδης (72' Αναστασίου), Κουλίδης, Δραγανίδης (83' Τζανδάρης), Ογκουνσότο, Ναστόσκι (83' Μπαλασάς), Ταζμαζίδης.
Πάγκος: Μαλαμής, Μπαλασάς, Σαμουηλίδης, Τζανδάρης, Φωτιάς, Αναστασίου, Λαμπερνάκης.

ΔιαιτητήςΣυμεών Κοσικίδης (Αθηνών) 
Επόπτες: Γεώργιος Κουντουρέλης (Αθηνών), Νότης Κουτσογιάννος (Αθηνών) 
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)  
Παρατηρητης: Σωτήρης Τηλιγάδας (Αχαΐας)

Γήπεδο: AEL FC Arena

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η ΑΕΛ καθώς στο Arena επικράτησε εύκολα με 3-1 της Επανομής, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής! 
Τους πρώτους της βαθμούς απέσπασε η ομάδα της Λάρισας, που επικράτησε εύκολα με 3-1 της Αναγέννησης Επανομής στο FC AEL ARENA, με τους φιλοξενούμενους να προβληματίζουν για άλλη μία φορά και να γνωρίζουν την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Την αρχή για τους «βυσσινί» έκανε ο Τσιάρας με κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 11'. Η αντίδραση της Επανομής ήρθε στο 30' με τον Ογκουνσότο που είναι από τους ελάχιστους διασωθέντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η «χαρά» για την Επανομή κράτησε μόλις ένα πεντάλεπτο, καθώς στην συνέχεια ο Δεινόπαπας έδωσε εν νέου προβάδισμα στην ΑΕΛ, ενώ στο 80' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Χασομέρης έγραψε το τελικό σκορ.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων