2014-15 : 20η : ΑΕΛ - Αιγινιακός 2-0

20η Αγωνιστική : ΑΕΛ - Αιγινιακός 2-0

2 Μαρτίου 2015

Scorers: 3' Μπόγιοβιτς, 84' Ενγκεσαν


ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Φλεριβάλ, Μπανούσης, Σερτζίνιο (55' Ν' Γκεσάν), Γιάντσης (46' Ρίστοβιτς), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς (64' Ζαχαράκης).


Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιατζιτζόγλου (64' Πόποβιτς), Λιόλιος, Μπερτέν, Φαμπίνιο (78' Αχαλινόπουλος), Ντίντακ, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ, Μπονίγια.


Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Επόπτες: Ρίγκος (Γρεβενών), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας) 
4ος: Ζούγρας (Κοζάνης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Aφεντικό της αναμέτρησης ήταν η ΑΕΛ στη νίκη της με 2-0 επί του Αιγινιακού, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Γιάντσης έκανε την σέντρα και ο Μπόγιοβιτς με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, αν ο έμπειρος επιθετικός της ήταν πιο προσεκτικός στην τελική του προσπάθεια. 



Στην επανάληψη, έπεσε αρκετά ο ρυθμός και το θέαμα. Ο Αγινιακός από το 70' και μετά ανέβηκε και πρόσπαθησε να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Όμως, αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η ΑΕΛ. Στο 84' ο Καρανίκας βρήκε τον Ενγκεσάν και αυτός με πλασέ νίκησε τον Τόλιο και ουσιαστικά τελείωσε το ματς κάνοντας το 2-0. Το παιχνίδι έγινε σε άριστες καιρικές συνθήκες αλλά στο στάδιο Αλκαζάρ δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 1000 οπαδοί της ομάδας μας. Φάνηκε ότι η ΑΕΛ είχε κόπωση και άγχος για την εξασφάλιση των 3 βαθμών και παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο Αιγινιακός με καλύτερη κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου έκανε το παιχνίδι πιο δύσκολο από όσο δείχνει το τελικό σκορ για την ΑΕΛ.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων