2005-06 : 10η : Ηρακλής - ΑΕΛ 2-1

10η αγωνιστική : Ηρακλής - ΑΕΛ 2-1

20 Νοεμβρίου 2005

Scorers: 11' Επαλέ, 21' Γεωργιάδης Γ. - 85' Κυπαρίσσης

Αποβολή: 91' Πρίττας (απευθείας κόκκινη)

Ηρακλής (Κωφίδης): Αμπάρης, Στεφανής, Πουρσανίδης, Κατσαμπής, Δρούγας, Πρίττας, Σεγκιρί, Γεωργιάδης (88 Π. Καπετάνος), Ερέρα (73 Παπαζαχαρίας), Επαλέ, Λαγός (80 Μουράτι)

ΑΕΛ (Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος (46 Γαβριλόπουλος), Σίμος (46 Σίσιτς), Νταμπίζας, Κατσιαρός (72 Καλαντζής), Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης, Μπαχράμης, Σέρμπαν, Αλωνεύτης, Κυπαρίσσης

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Γήπεδο: Καυταντζόγλειο
Εισιτήρια: 4.455

Ο Ηρακλής αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που τού παρουσιάστηκαν και πήρε πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων.
Στο 11 με ένα απίστευτο απευθείας φάουλ από απόσταση 40 μέτρων, ο Ζοέλ Επαλέ «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη ανοίγοντας το σκορ.
Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει με ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Παναγιώτης Μπαχράμης στο 19, όμως ο Αμπάρης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση.
Στο 21 ο Επαλέ εκτέλεσε νέο φάουλ, αυτή τη φορά στην «καρδιά» της άμυνας των «βυσσινί», όπου ο Γιώργος Γεωργιάδης βρέθηκε… ξεχασμένος και από κοντά έγραψε το 2-0.
Στο 30ο λεπτό η ΑΕΛ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν μετά από κόρνερ του Σέρμπαν, ο Στεφανής απομάκρυνε πάνω στη γραμμή κι ενώ ο Θωμάς Κυπαρίσσης ήταν έτοιμος να «σπρώξει» την μπάλα στο βάθος της εστίας.
Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε το Γιώργο Δώνη να αντικαταστήσει δύο αμυντικούς (Γκαλίτσιο, Σίμο) με δύο επιθετικούς (Σίσιτς, Γαβριλόπουλος).
Από τη στιγμή που η πολιορκία των φιλοξενούμενων δεν είχε ως αποτέλεσμα κάποιο γρήγορο γκολ, που θα ξαναέβαζε την ΑΕΛ στο παιχνίδι, ο χρόνος κυλούσε υπέρ του Ηρακλή.
Τελικώς, στο 85ο λεπτό μετά από κόρνερ του Αλωνεύτη και κεφαλιά του Νταμπίζα η μπάλα «κόντραρε» στον Κυπαρίσση και κατέληξε στα δίχτυα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων