2005-06 : 25η : ΑΕΛ - Ηρακλής 0-0

25η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής 0-0

25 Μαρτίου 2006 

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Σίμος, Κατσιαρός, Σπάσιτς (13' Μπαχράμης), Βέλα Τζούνιορ (55' Γκούγκα), Διγκόζης, Σέρμπαν, Αλωνεύτης (62' Καλαντζής), Κυπαρίσσης.

Ηρακλής (Σάββας Κωφίδης): Αμπάρης, Δρούγας, Σεγκιρί, Κατσαμπής, Σνάουτσνερ, Πουρσανίδης (90' Παπαζαχαρίας), Λαβάλ, Πρίττας, Επαλέ, Ερέρα (76' Παπαποστόλου), Λαγός.

Διαιτητής: Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 7.629

Ένας αγώνας με «άρωμα» Ευρώπης και δυο ομάδες που αν μη τι άλλο αποδίδουν ελκυστικό ποδόσφαιρο όσο λίγες στην Α’ Εθνική. Η μεταξύ τους κόντρα ήταν ευθύς εξ’ αρχής αμφίρροπη και οι ισορροπίες λεπτές. Σίγουρα τα παραπάνω ανταποκρίθηκαν στα όσα συνέβησαν στο χορτάρι του γεμάτου «Αλκαζάρ» ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ηρακλή, αλλά η παραγωγικότητα τα... χάλασε. Αυτό, διότι λίγοι περίμεναν το 0-0 που εντέλει «σφράγισε» τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό και η «μάχη» καλά κρατεί με πέντε ακόμη βήματα να απομένουν για το φινάλε. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη (παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα των δημοσιογράφων λόγω τιμωρίας) μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, θέλοντας να πιάσει τον Ηρακλή από το... λαιμό. Πάντως, ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά δεν σημειώθηκαν και το μόνο άξιο αναφορά ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Σπάσιτς μόλις στο 13ο λεπτό, με τον Μπαχράμη να μπαίνει στη θέση του. Ένα λεπτό μετά όμως, ο Αλωνεύτης θέλησε να επαναλάβει ό, τι και στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα βγήκε άουτ.Ο Ηρακλής προσπάθησε να... ξεμυτίσει και στο 22’ δήλωσε για πρώτη φορά «παρών» επιθετικά. Ο Επαλέ έδωσε την μπάλα στον Πρίττα κι αυτός μπήκε στην περιοχή και σούταρε με δύναμη, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Λάρισα είχε δυο φάσεις για να σκοράρει, αλλά στο 31’ ο Σέρμπαν σούταρε με τον Αμπάρη να αποκρούει δύσκολα, ενώ στο 40ο λεπτό ο γκολκίπερ του Ηρακλή επενέβη και πάλι σε σουτ που επιχείρησε ο Μπαχράμης.Στην επανάληψη, ο «γηραιός» έχασε μια καλή ευκαιρία, όταν ο Επαλέ στο 57’ έδωσε στον Ερέρα, ο οποίος πέρασε τον Κοτσόλη, αλλά από την θέση που βρισκόταν δεν μπορούσε να σκοράρει, ενώ στο 68ο λεπτό ο Αργεντινός σούταρε από πολύ καλή θέση, όμως, η μπάλα βρήκε πάνω στον Νταμπίζα και πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρά τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες των «βυσσινί» να πετύχουν το γκολ, που θα τους έδινε και τη νίκη. Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό για το συγκρότημα του Σάββα Κωφίδη, που έφτασε τους 41 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων