2005-06 : 14η : ΑΕΛ - Ιωνικός 0-0

14η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ιωνικός 0-0

18 Δεκεμβρίου 2005 

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Τσιάτσιος (46 Καλαντζής), Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Μπαχράμης, Κατσιαρός, Διγκόζης, Βέλα Τζούνιορ, Αλωνεύτης, Σέρμπαν, Κυπαρίσσης

Ιωνικός (Σάκης Τσιώλης): Μπεκιάι, Πουλόπουλος, Ουκάρ, Κινγκ, Μελαμπιανάκης, Γκούτμαν (46 Τσιμπλίδης), Βουρεξάκης, Ντα Κόστα, Κωνσταντινίδης, Μακόρ, Περόνε (73 Οφρυδόπουλος)

Διαιτητής: Φωτιάδης (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 3.545

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Αλκαζάρ η Λάρισα με τον Ιωνικό (0-0)… Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο στο ενεργητικό τους, με τους φιλοξενούμενους να είναι απειλητικοί στο πρώτο 45λεπτο και τη Λάρισα να αγγίζει το γκολ στο δεύτερο. Από το 68 η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την αποβολή του Μελαμπιανάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι μάχες στο κέντρο του γηπέδου σημάδεψαν το πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου έλειψαν οι αξιόλογες φάσεις, με εξαίρεση ίσως το σουτ του Κωνσταντινίδη στο 15 που έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτσόλης, και η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αλωνεύτη στο 35 που έφυγε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιωνικού.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία ευκαιρία για τις δύο ομάδες, με τον Κυπαρίσση να σουτάρει άουτ από καλή θέση και τον Περόνε να στέλνει έξω την μπάλα με κοντινή κεφαλιά. Στο 60 ο Ιωνικός πλησίασε το γκολ, όταν μετά από συνδυασμό των Μακόρ και Περόνε, ο Κοτσόλης απέκρουσε το σουτ του τελευταίου. Στο 62 ο Μπεκιάι κράτησε το μηδέν για τον Ιωνικό, αποκρούοντας το σουτ του Σέρμπαν.
Έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 68 ο Μελαμπιανάκης αποβλήθηκε και η Λάρισα εγκαταστάθηκε μόνιμα στα καρέ του Ιωνικού. Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 78ου λεπτού, όταν μετά από σέντρα του Καλαντζή, ο Κυπαρίσσης βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή του Ιωνικού, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπεκιάι, παραμένοντας έτσι το 0-0 μέχρι το τέλος.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων