2014-15 : 12η : Ζάκυνθος - ΑΕΛ 2-1

12η αγωνιστική : Ζάκυνθος - ΑΕΛ 2-1

28 Ιανουαρίου 2015

Scorers: 19' Βαρέλα, 44'(πεν.) Οικονόμου - 58' Δεληζήσης


Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου (55' Πέττας), Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα (24' Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Αποστόλου, Μπλέτσας, Κρισμάρεβιτς, Χατζησάββας (69' Κυριακίδης), Τσόπελας.


ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (28' Κουρτεσιώτης), Καρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς (46' Πινδώνης), Μούτσα (66' Μπόγιοβιτς), Σουάνης, Γιάντσης, Ελιομάρ


Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών) 

Επόπτες: Σαμοΐλης (Αθηνών), Λαμίας (Μεσσηνίας) 
4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Η Ζάκυνθος επικράτησε 2-1 εντός έδρας της ΑΕΛ στην εξ αναβολής 12η αγωνιστική της Football League OΠΑΠ. Η ΑΕΛ μπήκε δυναμικά σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και με έντονη βροχόπτωση. Έχασε ευκαιρίες και φωνάζει για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Ελιομάρ. Χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα το σκορ άνοιξε η Ζάκυνθος στο 19' με τον Βαρέλα. Στη συγκεκριμένη φάση, μάλιστα, ο σκόρερ της Ζακύνθου τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί. Στο 36' Ο Αποστολίδης ανέτρεψε τον Οικονόμου, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να καταλογίσει πέναλτι αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον βοηθό του μέσα σε έντονα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ οι οποίοι ένιωθαν αδικημένοι από τον μη καταλογισμό του δικού τους πέναλτι νωρίτερα και για τον ζήλο που έδειξε ο διαιτητής για τη δική τους ποινή. Στο 44' ο Οικονόμου το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0.


Η ΑΕΛ μείωσε σε 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, στο 58'. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Δεληζήσης σκόραρε με ωραία κεφαλιά. Στα λεπτά που απέμεναν η ΑΕΛ πίεσε τη Ζάκυνθο, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, φωνάζει για νέα φάση ανατροπής του Νεμπεγλέρα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής που δεν δώθηκε απολύτως τίποτα και τελικά δεν κατάφερε να φύγει ούτε με ισόπαλο αποτέλεσμα. Γενικότερα η ΑΕΛ είχε πάθος, απείλησε πολλές φορές τη Ζάκυνθο αλλά πλήρωσε τα λάθη της άμυνας που σε συνδυασμό με τις αποφάσεις του διαιτητή έκαναν την ομάδα να φύγει χωρίς βαθμό από το νησί των επτανήσων.



Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα πήρε ακόμα ένα μήνυμα. Το πρώτο ήταν στις 17 Ιανουαρίου. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ίδια ιστορία και το 2011. Φτάνουν πια τα δήθεν συμβούλια στην ΕΠΑΕ και πλέον συνένοχος στο έγκλημα θεωρείται και η ίδια αφού δεν λειτουργεί για το καλό και το συμφέρον όλων των ομάδων ανεξαιρέτως. Παρόλο που ζητήσαμε έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι ομάδες που αδικούνται ακόμα απάντηση δεν λάβαμε. Ή μήπως είναι απάντηση τα όσα έγιναν σήμερα; Ευτυχώς που οι αγώνες είναι τηλεοπτικοί και υπάρχουν ντοκουμέντα. Γι’ αυτό και ο φίλαθλος κόσμος πλέον απαξιεί για το ποδόσφαιρο και τα γήπεδα είναι άδεια.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πεντακάθαρη οικονομικά και δεν πρόκειται να γίνει υποχείριο κανενός. Η ΑΕΛ θα φτάσει στο στόχο της με το κεφάλι ψηλά. Αν κάποιοι θέλουν οικονομικά διαλυμένες ομάδες να πρωταγωνιστούν με σκοπό να είναι υποχείρια ΔΕΝ θα το βρουν στο πρόσωπό μας. Δεν θα μείνουμε έρμαια σε ίδιες καταστάσεις σαν αυτές του 2011. Ως εδώ και μη παρέκει. Εφεξής θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τα συμφέροντά μας. Καλούμε τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα. Μαζί θα δώσουμε το μήνυμα.

 




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων