2014-15 : 7η : Αιγινιακός - ΑΕΛ 0-1

7η αγωνιστική : Αιγινιακός - ΑΕΛ 0-1

7 Δεκεμβρίου 2014

Scorer: 29' Πινδώνης


Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μπάρος, Ζούρκος, Πολύζος (80' Τέλλος), Φαμπίνιο, Καζάκης, Πόποβιτς (61' Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος.


ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Σουάνης (37' Μπιλά), Μούτσα (89' Καρανίκας), Περίκο (68' Τζούνιορ), Στεφανίδης.


Διαιτητής: Κωνσταντινός Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Επόπτες: Στόικος (Κέρκυρας), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς)
4ος: Σέζος (Κιλκίς)

Γήπεδο: Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης»


Νίκησε στην έδρα του Αιγινιακού η ΑΕΛ και με 13 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση του βορείου ομίλου της Football League ΟΠΑΠ. Χάρη στο γκολ του Πινδώνη η ΑΕΛ έφυγε με τους 3 βαθμούς από το Αιγίνιο και πήρε ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για ηρεμία, καλύτερη απόδοση και πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο 29' ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Πινδώνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ένταση ήταν το κύριο στοιχείο της αναμέτρησης, με την ΑΕΛ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην είναι αρκετά απειλητική. Στο 85' ο Μουλόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να μείνει με 10 ποδοσφαιριστές, κάτι που έγινε και με τους γηπεδούχους στο 88', όταν ο Αραμπατζής είδε με την σειρά του δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Ήταν ένας αγώνας με πολλές κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν για να είναι κοντά της κι επέστρεψαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων