2014-15 : 11η : ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

11η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

3 Ιανουαρίου 2015

Scorers: 19' Καρανίκας, 72' Πινδώνης


ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας (63' Περίκο), Μελισσάς, Καρανίκας, Μπλέντι, Πινδώνης, Γκούρτσας (93' Τσεμπερίδης)


Αναγ. Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Νίκιτς (45' Υφαντής), Τζέκος (78' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Μαυρίας (57' Βουτσιάς).


Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Επόπτες: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Σίπκας (Πέλλας)
4ος: Σελεμίδης (Πέλλας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Στο πρώτο για το 2015 παιχνίδι η ΑΕΛ κατάφερε με καλή εμφάνιση να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο 19' έκανε το 1-0 με πανέμορφο σουτ του Καρανίκα έξω από την περιοχή. Η ΑΕΛ απείλησε ξανά αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι και το ημίχρονο.


Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΛ να κυριαρχεί αλλά να μην κλειδώνει από νωρίς την αναμέτρηση. Έπρεπε να φτάσει το 72' και ο Πινδώνης να κάνει το 2-0 το οποίο έδωσε και τη νίκη στην ομάδα κρατώντας την ΑΕΛ στις 3 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Γενικότερα σε μια παγωμένη βραδιά στο στάδιο Αλκαζάρ οι φίλοι της ομάδας μας είδαν καλό ποδόσφαιρο και πείσμα από τους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία με δημιουργία αρκετών φάσεων. Άξια αναφοράς και η προσπάθεια της Αναγέννησης που στάθηκε καλά αλλά δεν δημιούργησε πάνω από 2 σημαντικές ευκαιρίες σε όλο το 90λεπτο.



Δηλώσεις

Καρανίκας:

"Το πιο σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί πάνω απόλα να έχουμε καλή χρονιά με υγεία. Ηταν κομβικό σημείο αυτό, μετά την διακοπή να κερδίσουμε, έγινε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Υγεία να έχουμε πανω απ΄όλα στην ομάδα μας και σε όλα τα παιδιά".










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων