2014-15 : 22η : Φωκικός - ΑΕΛ 0-1

22η Αγωνιστική : Φωκικός - ΑΕΛ 0-1

15 Μαρτίου 2015

Scorer: 51' Ελιομάρ


Φωκικός (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Καντούτσης, Μπολμποσιάν (77' Nτάφλας),. Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Ζαχαρόπουλος, Χαλιώτης, Πολυχρονάκης(69΄Ντάμπος), Κασνέτση, Χαντάκιας(81΄Ντούνης).


ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ (88΄Γιάντσης), Πίντο (73΄Ρίστοβιτς), Μπόγιοβιτς, Σέρτζιο (92΄Φλεριβάλ).


Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) 

Επόπτες: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Σεφέρης (Κορινθίας)
4ος: Μιχαηλίδης (Βοιώτίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας


Ένα από τα πέντε σημαντικά εμπόδια που καλείται να προσπεράσει η ΑΕΛ στην προσπάθειά της να βρίσκεται στα play off ήταν το παιχνίδι με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Η ΑΕΛ κέρδισε 0-1 με σκόρερ τον Ελιομάρ. Η ομάδα έδειξε βελτίωση και αλλαγή ψυχολογίας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ επιθετικά, είχε δύο δοκάρια με τους Πίντο και Νεμπεγλέρα και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αντίστοιχα ένα ωραίο σουτ και οριζόντιο δοκάρι είχε και η ομάδα του Φωκικού.


Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου η ΑΕΛ πέτυχε το γκολ και αυτό κατέστη τελικά αρκετό για τους 3 βαθμούς που επιζητούσε. Ξεχώρισαν οι Σερτζίνιο, Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς όπως και το αμυντικό δίδυμο Σαρακατσάνου-Δεληζήση. Ο Φωκικός προσπάθησε αρκετά και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να εμπνεύσει μεγάλη ανησυχία στην άμυνα των "βυσσινί". Η ΑΕΛ έδειξε πάθος και μια τάση για δημιουργία φάσεων με τρεξίματα και αρκετά καλά διαστήματα απόδοσης. Η προσπάθεια συνεχίζεται, οι στόχοι παραμένουν εφικτοί με την ΑΕΛ να δείχνει ότι θα παλέψει κάθε αγώνα που ακολουθεί σαν τελικό για να πάρει ότι αξίζει.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων