2014-15 : 16η : ΑΕΛ - Λαμία 0-0

16η αγωνιστική : ΑΕΛ - Λαμία 0-0

8 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Καρανίκας, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης (61′ Πινδώνης), Ελιομάρ, Γιάντσης (68′ Περίκο), Ενγκεσάν (81′ Ρίστοβιτς), Μπόγιοβιτς.


Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κακαράς, Ρεπετσάς, Πίντο Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης (81΄λ.τρ. Χαϊκάλης), Μουμίν, Γκούρμα, Γιενγκά (70′ Καμαρά Τζ.), Καμαρά Ανρί (87′ Πέρεθ).


Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Επόπτες: Κουντουρέλης (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών) 
4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Στόχος ήταν η νίκη, όμως η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Λαμία 0-0 δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις κι ελπίδα για τη άμεση βελτίωσή της. Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση είχε ρυθμό και πολλές φάσεις προσφέροντας και οι δύο ομάδες καλό θέαμα αλλά χωρίς γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο τέταρτο προσπαθώντας να επιτεθούν από τα πλάγια και να τροφοδοτήσουν τους επιθετικούς. Μάλιστα η Λαμία έκανε δύο ευκαιρίες σημαντικές κοντά στην εστία αλλά χωρίς να βρει στόχο. Στα επόμενα 30' η ΑΕΛ είχε την κατοχή μπάλας, δεν απείλησε με την κλασική φάση αλλά έδειξαν ότι με τα νέα αποκτήματα που χρησιμοποιήθηκαν αυξήθηκε η ποιότητα και το παιχνίδι θα είχε ενδιαφέρον.


Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία οπισθοχώρησε και με καλή άμυνα έδειξε ότι θα είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία ψάχνοντας από κόντρα επιθέσεις την έκπληξη. Η ΑΕΛ με στημένες φάσεις, με σέντρες από τα πλάγια και κάθετες μπαλιές είχε αρκετές ευκαιρίες χωρίς να είναι προβλέψιμη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Σημαντική ήταν και η απόδοση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Οι αλλαγές του προπονητή της ΑΕΛ βοήθησαν και αύξησαν την πίεση στον αντίπαλο. Διακρίθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές κι έδειξαν ότι η ομάδα μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια μιας και το ρόστερ έχει πολλές ισάξιες λύσεις. Το 0-0 αν και δεν άρεσε στους "βυσσινί" ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Οι φίλαθλοι έδειξαν ενθουσιασμό και βοήθησαν την ΑΕΛ ειδικά στο πιεστικό τελευταίο εικοσάλεπτο. Η κερκίδα θύμισε παλαιότερες στιγμές από τα εν χορώ συνθήματα στο τέλος και άξιζε να χαρεί μια σημαντική νίκη αλλά δεν ήρθε. 





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων