2014-15 : 1η : ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς 2-0

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς 2-0

13 Οκτωβρίου 2014

Scorers: 64' Περίκο,  75' Πινδώνης


ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπιλά (46' Καρανίκας), Τσιλιγκίρης, Περίκο (84' Ζούνιορ), Βερδού (76' Αναστασάκος).


Απόλλων Καλαμαριάς: Bρονταράς, Γαλανόπουλος, Δήμου, Παπαστεριανός, Κατσιαρός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ευσταθίου (82' Παπαδόπουλος), Καράμπελας (36' Τσούτσης), Νατσιόπουλος (71' Σουλίδης), Γκέσιος.


Διαιτητής: Κατσικογιάννης(Ηπείρου)

Επόπτες: Καραλής, Χουλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών, από τα επεισόδια με Ολυμπιακό Βόλου σε αγώνα κυπέλλου (1/9/2014)

Με νίκη ξεκίνησε η ΑΕΛ το πρωτάθλημα της Football League αφού κέρδισε 2-0 των Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Οι «βυσσινί» επικράτησαν με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αποδεικνύοντας πως με την υπομονή και την επιμονή τους πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν την υπεροχή στο γήπεδο ενώ οι αντίπαλοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα.
Παρά τις προσπάθειες η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 64' όταν ύστερα από σέντρα από τα αριστερά ο Βροντάρας δεν βγήκε και ο Περίκο με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το 2-0 έγραψε ο Πιδώνης έντεκα λεπτά αργότερα, στο 75' μετά από μπαλιά που έγινε στη πλάτη του Ακασού.

Δηλώσεις



Κωνσταντίνος Παναγόπουλος:
«Ένα ταξίδι 1.000 χλμ αρχίζει με ένα βήμα. Σήμερα η ΑΕΛ έκανε το πρώτο. Δεν περιμέναμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι και γι'αυτό η ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο είχαμε το άγχος της πρεμιέρας και στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε την νίκη. Κανένα παιχνίδι φέτος δεν θα είναι φιλικό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον συνάδελφο μου τον κ. Γράφα και να πω ότι σήμερα ο κόσμος της ΑΕΛ δικαιούται να χαμογελάει» 

Αχιλλέας Σαρακατσάνος:

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν και μακάρι να πετύχουμε το στόχο μας στο πρωτάθλημα, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η αντίπαλος θα περιμένει στο δικό της μισό γήπεδο, αλλά ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε έτσι όπως θέλαμε όσον αφορά την δημιουργία φάσεων, αλλά με την υπομονή και την εμπειρία καταφέραμε να κάνουμε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη. Σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι στον Αγροτικό Αστέρα, όπου θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».











Αρκετό κόσμο είχε η οροφή του Κλειστού γυμναστηρίου Αλκαζάρ, οι γνωστές ταράτσες και τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από την Θύρα 10 του σταδίου Αλκαζάρ, ακόμα και γερανός επιστρατεύτηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλων Καλαμαριάς

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων