2005-06 : 4η : ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-1

4η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-1

25 Σεπτεμβρίου 2005

Scorer: 58' Βενγκλίνσκι

ΑΕΛ (Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος (68' Μπαχράμης), Κατσιαρός, Νταμπίζας, Σίμος (83' Κυπαρίσσης), Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης, Σέρμπαν, Αλωνεύτης, Καλαντζής (61' Σπάσιτς), Γαβριλόπουλος.

ΑΕΚ (Σάντος): Σορεντίνο, Κόντης, Μάλμπασα, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Κατσουράνης, Κυριακίδης, Ιβιτς (88' Πλιάτσικας), Ζούλιο Σέζαρ (75' Λάκης), Κρασσάς (46' Σοάρες), Βενγλίνσκι.

Διαιτητής: Θανάσης Μπριάκος (Ηπείρου)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 11.763

Έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, άρα και τον ενθουσιασμό που τους μετέδιδε το φίλαθλο κοινό, που είχε κατακλύσει το γήπεδο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την ΑΕΚ, κι έτσι στο τέταρτο λεπτό ο Κατσιαρός σέντραρε προς τον Καλαντζή που έπιασε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε.
Πέντε λεπτά αργότερα η Λάρισα έχασε νέα καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του Σέρμπαν κόντραρε και η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Κόντης πρόλαβε να την απομακρύνει πριν περάσει τη γραμμή.
Στο 35 σε εκτέλεση κόρνερ ο Νταμπίζας πήρε την κεφαλιά, υποχρεώνοντας τον Μάλμπασα να αποκρούσει σχεδόν επί της γραμμής.
Στο 39, ο Ιβιτς σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Γκαλίτσιο και έφτασε στον Βενγλίνσκι, που από πολύ κοντά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Κοτσόλη (απέκρουσε με το πόδι).
Τρία λεπτά αργότερα ο πολύ δραστήριος Σέρμπαν σέντραρε από δεξιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο επερχόμενος Κατσιαρός έπιασε δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σορεντίνο.
Στο 59 ήταν ο Σοάρες που πάσαρε στον Βενγλίνσκι, σε αντεπίθεση από δεξιά, δίνοντας την ευκαιρία στον Ουκρανό επιθετικό να πλασάρει τον Κοτσόλη κάτω από τα πόδια και να «γράψει» το 0-1.
Οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν και με δεύτερο γκολ στο 62, όταν ο Σοάρες σε νέα κούρσα του από δεξιά σέντραρε προς τον Ζούλιο Σέζαρ, η κεφαλιά του οποίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοτσόλη.
Η μετέπειτα δραστηριότητα της Λάρισας, που μετά το 65ο λεπτό κυριάρχησε πλήρως, έφερε τους παίκτες του Γιώργου Δώνη σε θέση βολής στο 75, όμως ο Σορεντίνο «νίκησε» τον Αλωνεύτη.
Στο 77 ο Σπάσιτς αστόχησε από καλή θέση και στο 83 ο Αλωνεύτης «σημάδεψε» με φάουλ το οριζόντιο δοκάρι του Ιταλού τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που πάντως είχε προλάβει να βάλει το… χεράκι του. Στο 87 η Λάρισα έχασε νέα ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον Κυπαρίσση να πιάνει γυριστό σουτ άουτ.


Δηλώσεις

Διγκόζης:

Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα, νομίζω ότι η ομάδα που δικαιούταν σήμερα την νίκη και τους 3 βαθμούς ήταν η ΑΕΛ. Δυστυχώς για εμάς, κάναμε 2 λάθη και το ένα το πληρώσαμε με το να δεχθούμε γκολ. Από εκεί και πέρα όταν κάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ και δεν σημειώνεις κάποιο τέρμα δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που ήρθε σήμερα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να κοιτάξουμε την δύσκολη συνέχεια που έχουμε με 2 παιχνίδια εκτός έδρας και να πάμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη πρώτα στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και μετά με τον ΟΦΗ.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων