2014-15 : 10η : Εθνικός Σερρών - ΑΕΛ 2-1

10η αγωνιστική : Εθνικός Σερρών - ΑΕΛ 2-1

22 Δεκεμβρίου 2014

Scorers: 45+1' Μαρίνος 60' Μερεσιώτης - 26' Πινδώνης


Εθνικός Σερρών (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος, Παναγιωτίδης, Τσιλούλης (90′ Πολύζος), Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Κουκόλης, Μαρίνου (86′ Κωφοκώτσιος), Ναστέφσκι (93′ Νικολίτσας)


ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Απoστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτετσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (54′ Περίκο), Πινδώνης, Μπλέντι (52′ Σουάνης), Μπιλά (37′ Τσιλιγκίρης), Γκούρτσας 


Διαιτητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας)

Επόπτες: Χούσκογλου (Θράκης), Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Σερρών


Η ΑΕΛ ηττήθηκε 2-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών μετά από μια απογοητευτική συνολικά εμφάνιση. Στα πρώτα 30 λεπτά η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία κινήσεων και φάνηκε απειλητική. Στο 26' ο Πινδώνης από κοντά σκόραρε κι έκανε το 0-1. Η γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν γκολ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαρίνου. Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός Σερρών κυριάρχησε στο γήπεδο, δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ και στο 60ο λεπτό ο Μερεσιώτης έκανε το 2-1. Η ΑΕΛ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να αντιδράσει, είχε μόνο μια ευκαιρία με τον Γκούρτσα, κινήθηκε απειλητικά μόνο με μακρινές σέντρες και δεν αξιοποίησε τις στημένες φάσεις. Αντιθέτως η ομάδα των Σερρών θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων χάνοντας κλασικές ευκαιρίες πολλές εκ των οποίων σταμάτησε ο Αποστολίδης με σημαντικές επεμβάσεις.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων