2005-06 : 29η : Ιωνικός - ΑΕΛ 1-1

29η αγωνιστική : Ιωνικός - ΑΕΛ 1-1

30 Απριλίου 2006 

Scorers: 56' Περόνε - 28' Καλατζής

Ιωνικός (Σάκης Τσιώλης): Μπεκιάι, Κοτίτσας (46΄ Τσιμπλίδης), Πουλόπουλος, Βουρεξάκης, Κινγκ, Μελαμπιανάκης, Γκούτμαν, Λετιέρι, Ονουάτσι (77΄ Ουκάρ), Μακόρ, Περόνε. 

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Χριστόπουλος, Γκαλίτσιος, Φέρστερ, Σίμος, Πούτας Γκίκας, Ζιάγκας, Μπαχράμης, Καλαντζής (86΄ Αμπούνα), Αλωνεύτης (81΄ Παπακώστας), Χλωρός (55΄ Κυπαρίσσης).

Διαιτητής: Ζόλωτας (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Νεάπολης
Εισιτήρια: 897

Καρδιοχτύπησε αλλά τα κατάφερε τελικά ο Ιωνικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Λάρισα με 1-1 στην Νίκαια και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα εξσφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αποδεκατισμένη Λάρισα, επιζήτησε το πρώτο της διπλό στη φετινή σεζόν, όμως δεν κατάφερε να το πάρει, αν και προηγήθηκε με την βολίδα του Καλαντζή από τα 30 μέτρα.Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού καμιά από τις ομάδες δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί πήραν κεφάλι στο σκορ με το εξαιρετικό σουτ του Καλαντζή στο 28ο λεπτό. Από εκεί και πέρα το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ενώ το άγχος στα πρόσωπα των γηπεδούχων ήταν εμφανές, καθώς γνώριζαν και τα άλλα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, οι «κυανόλευκοι» πίεσαν τη Λάρισα στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, χωρίς να καταφέρουν να φέρουν το ματς στα ίσα.Αυτό έγινε σχετικά νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό. Ο Περόνε με ψύχραιμο πλασέ, έστειλε την μπάλα στην εστία των «βυσσινί» και επανέφερε τα χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Ιωνικός, ο οποίος βολευόταν με την ισοπαλία και κύριο μέλημά του, ήταν να κρατήσει το «χ», δημιούργησε ευκαιρίες με τους Ονουάτσι και Κινγκ, όμως το σκορ παρέμεινε στο 1-1.Πλέον, ο Ιωνικός δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, ενώ η Λάρισα, η οποία κυνηγάει το Ιντερτότο, ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο και υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων