2014-15 : 24η : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 1-0

24η Αγωνιστική : Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 1-0

22 Μαρτίου 2015

Scorer: 77' Πεεφ


Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάσης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Οικονόμου, Φωτιάς, Νίκιτς (62’ Σκόνδρας), Πέεφ, Μπιτέλης (57’ Κουλίδης), Βουτσιάς (76’ Μαυριάς), Σαΐν, Τζέκος.


ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Καρανίκας (79’ Παμλίδης), Κοντοδήμος, Πινδώνης (68’ Μπανούσης), Ελιομάρ (88’ Ρίστοβιτς), Μελισσάς, Πίντο, Σερτζίνιο, Μπόγιοβιτς.


Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Επόπτες: Παρασίου (Ημαθίας), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας


Σημαντικό έδαφος στη μάχη που δίνει για είσοδο στα πλέι οφ έχασε η ΑΕΛ. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ηττήθηκε με 1-0 στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση και έμεινε στους 39 βαθμούς, την ώρα που Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Λαμία συνέχισαν με νίκες. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ, αφήνοντας τρεις βαθμούς που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικοί. Στον αντίποδα, η ΑΣΑ κόντρα στη ροή του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει το «χρυσό» γκολ με την  ενέργεια του Πέεφ και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο των πλέι άουτ. Οι δύο ομάδες ήθελαν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά σε έναν βαρύ αφωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ πήρε σταδιακά τα ηνία και θα μπορούσε να έχει κάνει το ίδιο και στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Μελισσά στο 12ο λεπτό σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κουτσόπουλου. Η Αναγέννηση «απάντησε» με την ευκαιρία του Βουτσιά στο 22’, αλλά η συνέχεια ανήκε στην ΑΕΛ που κέρδιζε συνεχώς κόρνερ και γίνονταν απειλητική κυρίως από στημένες φάσεις. Παρά το γεγονός ότι δημιούργησε διπλάσιες ευκαιρίες (έξι έναντι τριών), δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0.


Στην επανάληψη, η ΑΕΛ μπήκε αποφασισμένη για το τρίποντο και πίεσε από το πρώτο λεπτό. Τα διαδοχικά κόρνερ άγχωναν τους παίκτες των γηπεδούχων, που είδαν με ανακούφιση την κεφαλιά του Μελισσά εξ επαφής να μην καταλήγει στα δίχτυα στο 53’. Η πίεση των Λαρισαίων είχε γίνει ασφυκτική, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ήταν η Αναγέννηση αυτή που χαμογέλασε. Στο 77ο λεπτό, ο Πέεφ έκανε ατομική ενέργεια από τα αριστερά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το ματς έγινε… ροντέο στη συνέχεια, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τον Πέεφ να έχει ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, πριν τον σταματήσει σωτήρια ο Δεληζήσης. Τα διαδοχικά κόρνερ της ΑΕΛ δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Σούλη Παπαδόπουλο και τους παίκτες του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς έχασαν και τους τρεις βαθμούς σε ένα ματς που είχαν τις ευκαιρίες [13 (3) έναντι 7 (2)], την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. 





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων