2020-21 : 19η : Άρης - ΑΕΛ 1-0

19η αγωνιστική : Άρης - ΑΕΛ 1-0 

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 

Scorer: 30' Ρόζ 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (71’ Σάκιτς), Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου, Λούκας Σάσα, Τζέγκο (70’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (88’ Κάτσε), Μπρούνο Γκάμα (70’ Σίλβα), Μαντσίνι (19’ Μάνος), Ματέο Γκαρσία.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας (90’ Νούνιτς), Μιχαήλ, Τσόσιτς, Σπαρβ (46’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ζίζιτς, Κολομπίνο, Τρούγιτς (65’ Ακούνα), Ντουρμισάι, Πινακάς (83’ Γλυνός), Νικολιάς.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Επόπτες: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Ηπείρου)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΑVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Ακόμη μία ήττα με κακή εμφάνιση γνώρισε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή τη φορά από τον Άρη, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ευάλωτη αμυντικά και υπέστη μια νέα ήττα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε όταν ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και μετά από σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΛ με κεφαλιά από θέση βολής ο Ροζ έκανε το 1-0. Η ΑΕΛ βυθίζεται ολοένα και περισσότερο, καθώς παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς σε 18 αγώνες.


Δηλώσεις

Φέστα:
«Πιστεύω χρειαζόμαστε πόντους, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα στους παίκτες γιατί έδωσα τα πάντα. Αλλά χρειάζεται να προσπαθήσουμε περισσότερο στις προπονήσεις αλλά όπως γνωρίζεται δεν υπάρχει αρκετός χρόνος».
Τι πρέπει να αλλάξει: 
«Θα πάρουμε κάποιους καινούργιους παίκτες, θα βελτιώσουμε την ποιότητα μας και στο τέλος θα μείνουμε στη Superleague».

Νικολιάς:
«Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε και πώς να την αντιμετωπίσουμε. Παίξαμε καλά στο ανασταλτικό κομμάτι όπου δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση ενώ στην συνέχεια ο Άρης δεν μας πίεσε ιδιαίτερα!
Δεν αρκεί, όμως, μόνον  αυτό για εμάς που θέλουμε τους βαθμούς της σωτηρίας. Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί, πιο παραγωγικοί! Να κάνουμε φάσεις και βέβαια να σκοράρουμε αφού έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Ο νέος προπονητής προσπαθεί να μας τονώσει την ψυχολογία και εκτιμώ πως όταν έρθουν τα γκολ τότε όλα θα αλλάξουν μέσα μας και ομάδα θα συνεχίσει με διαφορετική νοοτροπία την προσπάθειά της…»

Γλυνός:
«Ο Άρης προσπάθησε να έχει την κατοχή και να μας περιορίσει στο γήπεδο. Εμείς πιστεύω πως σε έναν μεγάλο βαθμό αντιδράσαμε καλά, αμυνθήκαμε σε γενικές γραμμές καλά και ψάξαμε κάποια καλή αντεπίθεση καθώς αυτό ήταν και το πλάνο μας για το ματς.
Ψάχνουμε ένα γκολ… Να γίνει η αρχή στο σκοράρισμα και σε ένα πιο δημιουργικό παιχνίδι κι όλα μετά θα είναι πιο εύκολα (!)
Πρέπει να γίνουμε πιο αποφασιστικοί στο γήπεδο, να προσπαθούμε και να προκαλούμε με την καλή μας απόδοση. Ο Φέστα ήρθε κι από την πρώτη στιγμή έδωσε βάση στην ψυχολογία. Προσπαθεί να μας ξεμπλοκάρει εγκεφαλικά έτσι ώστε να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο στους εαυτούς μας και να δούμε καλύτερα τη συνέχεια. Ελπίζω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε..»




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων