2005-06 : 22η : Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΕΛ 2-2

22η αγωνιστική : Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΕΛ 2-2

5 Μαρτίου 2006 

Scorers: 38' Παππας, 78' Κλέιτον - 85' Γκούγκα, 89' Κατσιαρός

Απόλλων Καλαμαριάς : Κόβατς, Παπαδόπουλος, Κόλτσης, Γαλανόπουλος, Μουράφσκι, Φυτανίδης, Καραλιόπουλος, Κλέιτον (88’ Καραμανλής), Παππάς, Παρμαξίδης, Ορφανός.

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος (46’ Γαβριλόπουλος), Κατσιαρός, Χέλντερ, Νταμπίζας, Μπαχράμης, Διγκόζης, Χλωρός, Βέλα Τζούνιορ (60’ Γκούγκα), Σέρμπαν, Καλαντζής (74’ Κυπαρίσσης).

Διαιτητής: Δέτσης

Γήπεδο: Καλαμαριάς

Τις... ισορροπίες, όπως αυτές πρόδιδαν τα τελευταία τους αποτελέσματα αλλά και η βαθμολογική τους θέση, διατήρησαν Απόλλων Καλαμαριάς και Λάρισα, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Α’ Εθνικής.Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην Καλαμαριά, με την Λάρισα να συνεχίζει να «καλοβλέπει» Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι από την άλλη μπήκαν με, μεγαλύτερες της ισοπαλίας, αξιώσεις στο γήπεδο και προηγήθηκαν με 2-0, αλλά αιφνιδιάστηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης. Ο Χρήστος Παππάς σκόραρε για το 1-0 στο 38’ ενώ ο Κλέιτον Σίλβα έμοιαζε να «σφραγίζει» τη νίκη στο 77’, όμως οι Θεσσαλοί βρήκαν το σθένος να «απαντήσουν», πρώτα μειώνοντας σε 2-1 με τον Γκούγκα στο 83’ και στη συνέχεια ισοφαρίζοντας με τον Παναγιώτη Κατσιαρό στο 89’.Στο πρώτο ημίωρο και οι δυο ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ. Μόλις στο 3’ ο Μερκούρης Καραλιόπουλος δοκίμασε τα... αντανακλαστικά του Κοτσόλη, τα οποία όμως λειτούργησαν άψογα ενώ στο 30’ ο Χλωρός «απείλησε» την Καλαμαριά, αλλά ο Σωκράτης Φυτανίδης αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 7’ για πέναλτι, όταν στην εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον η μπάλα χτύπησε στον Βέλα Τζούνιορ, όμως ο διαιτητής Δέτσης έδειξε «παίζετε», αλλά βρήκαν... λύτρωση στο 38’ με το πλασέ του Παππά να γράφει το 1-0.Στην επανάληψη, ο Παππάς συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα των Θεσσαλών. Στο 50ο λεπτό βρέθηκε σε καλή θέση για το 2-0, αλλά ο Νίκος Νταμπίζας πρόλαβε να απομακρύνει ενώ στο 77΄ η... κούρσα του έδωσε την ευκαιρία στον επερχόμενο Κλέιτον να κάνει το 2-0. Το σκορ δεν αποθάρρυνε τη Λάρισα με τον Γιώργο Δώνη να δικαιώνεται για την αλλαγή του στο 60ο λεπτό, όταν και έβαλε έναν ακόμη επιθετικό, τον Γκούγκα, στο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος στράικερ μείωσε αρχικά στο 83’ ενώ έξι λεπτά μετά ο Κατσιαρός ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή κάνοντας το 2-2, προς τέρψη των περίπου 1.500 οπαδών της Λάρισας.


Δηλώσεις

Δώνης:
«Μπορεί να είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες της ομάδας. Με αγχώνει να βλέπω να παίζει η ομάδα μου όπως σήμερα. Δεν μου αρέσει να παίρνω τέτοια ρίσκα και να παίζω με τέσσερις επιθετικούς»






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων