2014-15 : 14η : Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΕΛ 0-1

14η αγωνιστική : Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΕΛ 0-1

24 Ιανουαρίου 2015

Scorer: 34' Νεμπεγλέρας


Απόλλων Καλαμαριάς (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Δήμου, Παπαστεριανός, Ακασού (46' Νατσιόπουλος), Παναγιωτούδης, Τσούτσης, Καπετάνος (80' Βαγγελόπουλος, Παπαδόπουλος (54' Καράμπελας), Αναστασίου.


ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Πινδώνης, Σουάνης (72' Ελιομάρ), Μπόγιοβιτς (86' Γκούρτσας), Γιάντσης (64' Μπιλά).


Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Επόπτες: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Λαζαρίδης (Καβάλας)
4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Γήπεδο: Καλαμαριάς


Στην τρίτη θέση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ σκαρφάλωσε η ΑΕΛ που πέρασε με νίκη 0-1 από την Καλαμαριά. Μετά το πρώτο 8λεπτο που το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, η ΑΕΛ ήταν αυτή η οποία στο 19΄ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι προκειμένου να προηγηθεί στο σκορ, με το σουτ του Δεληζήση το οποίο δεν είχε την κατάληξη που ο ίδιος θα ήθελε. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι «βυσσινί», το πέτυχαν στο 34' χάρη σε σουτ του Νεμπεγλέρα μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Bojovic, αποτέλεσμα το οποίο και παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 52΄. Ο Αθανασίου όμως δεν πρόλαβε να κάνει τη προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη. Από το 60΄κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξέλιξη η οποία ήταν υπέρ της «Βασίλισσας του κάμπου» στην προσπάθεια που έκανε για να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υπέρ της αποτέλεσμα. Τα πολλά λάθη στα οποία και υπέπεσαν οι γηπεδούχοι, από το 75΄ κι έπειτα έκαναν ακόμα πιο εύκολο το έργο της ΑΕΛ, η οποία στο 81' έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Βοjovic προκειμένου να κάνει το 0-2, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων