2014-15 : 5η : Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 2-0

5η αγωνιστική : Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 2-0

9 Νοεμβρίου 2014

Scorers: 76' Θέος, 90' Νικολιάς


Ολυμπιακός Βόλου: Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Ρόκας (75' Θέος), Κορνελάτος, Πινάρες, Μπιτάνγκ (54' Νικολιάς), Μέζα (90' Μπάρμπας), Κούτσι.


ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (46' Μελισσάς), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπιλά (59' Μούτσα), Στεφανίδης, Περίκο, Τσιλιγκίρης (71' Βερδού).


Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης)

Επόπτες: Σάββας, Κωτούλας (Σερρών)
4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

Γήπεδο: ΕΑΚ Βόλου


Με γκολ των δυο εκ των τριών αλλαγών οι οποίες αποδείχτηκαν "χρυσές" οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0. Η ομάδα του Βόλου είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες συνολικά αλλά στο πρώτο μέρος δεν τις αξιοποίησε. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να κάνει το 0-1 σε φάουλ που εκτέλεσε ο Στεφανίδης και μετά από κόντρα ο τερματοφύλακας έσωσε την εστία του αγχωτικά στη δεξιά του γωνία. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Περίκο να ανοίξει το σκορ σε φάση τετ-α-τετ και το παιχνίδι να έχει άλλη εξέλιξη. Οι δύο αλλαγές του Βόλου βοήθησαν σημαντικά καθώς ο Θέος χρίστηκε σκόρερ ένα λεπτό μετά την είσοδο του ενώ ο Νικολιάς έγραψε στο 90' το τελικό 2-0.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων