2014-15 : 1η Play Off : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 2-3

1η αγωνιστική Play Off : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 2-3

26 Απριλίου 2015

Scorers: 45' (πέν.) Κυβελίδης, 59' Κοντοχρήστος - 50' Μπόγιοβιτς, 63' Νεμπεγλέρας, 87' Γιάντσης

Αποβολή: 40' Αποστολίδης (απευθείας κόκκινη)

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (67' Μασούρας), Άλμπι, Kάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης (34' Χοτζάλι - 84' Μαρουκάκης), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (43' Πατσιογιώργος), Σερζίνιο (78' Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς (82' Γιάντσης).

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)
4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Γήπεδο: Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Τεράστια νίκη εκτός έδρας για την ΑΕΛ με ψυχή, θέληση και ανατροπή. Η ΑΕΛ απέδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, αντιμετώπισε την αναμέτρηση με πάθος και κέρδισε ...σε όλα τα επίπεδα. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 2-3 των Πατρινών και ξεκινήσει με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα.

Στο 42' ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Αποστολίδης, ανέτρεψε τον Στεργίδη και αποβλήθηκε μέσα σε έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων. Στο 45' ο Κυβελίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι έκανε το 1-0 για την Παναχαϊκή. Στο 50' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, όταν ο Σερτζίνιο με κεφαλιά έδωσε στον Μπόγιοβιτς, ο οποίος με υπέροχο σουτ νίκησε τον Γεωργακόπουλο.

Στο 59' οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Κοντοχρήστος με σουτ από τα 30 μέτρα νίκησε τον Πατσιογεώργο και έκανε το 2-1. Αν και με παίκτη λιγότερο οι ''βυσσινί'', ισοφάρισαν σε 2-2.  Μετά από σέντρα του Καρανίκα ο Νεμπεγλέρας με νέο σουτ για highlight νίκησε τον Γεωργακόπουλο. Τη χαριστική βολή στους ''κοκκινόμαυρους'' έδωσε στο 87' ο Γιάντσης με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Πινδώνη (o τελευταίος νωρίτερα απόλεσε μοναδική ευκαιρία εξ' επαφής με την εστία).

Η ΑΕΛ έδειξε χαρακτήρα και συνεχή βελτίωση στις τελευταίες εμφανίσεις. Πήρε μια σημαντικότατη εκτός έδρας νίκη κι έδωσε ενδιαφέρον στη διαδικασία παρά τη νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΛ με 2-1.  





Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν την ιδέα να πετάξουν τις φανέλες τους στους φιλάθλους της ομάδας στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν άρεσε στην διοίκηση του συλλόγου η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα τους ενημέρωσε πως θα τις πληρώσουν από την τσέπη τους! Συγκεκριμένα, ο κάθε παίκτης πρόκειται να χρεωθεί με 13 ευρώ για κάθε φανέλα που έχει πετάξει στους φιλάθλους. 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων