2014-15 : 6η Play Off : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0

6η αγωνιστική Play Off : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0

25 Μαΐου 2015

Scorer: 38' Πίντο

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Πινδώνης, Γιάντσης (46' Μελισσάς), Πίντο (90+ Μουλόπουλος), Σέρτζιο (79' Λύρας), Μπόγιοβιτς.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κοχάλι, Τρίγκας (56' Κορέτα), Πατινιώτης (46' Γκατιάγκα), Χαρτσιάς, Μπουντόπουλος (76' Κυβελίδης)

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Επόπτες: Δημητριάδης (Καστοριάς), Κοντιζάς (Πειραιά)
4ος: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

H ΑΕΛ ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και είχε σωρεία ευκαιριών για να πάρει μια πιο μεγάλη νίκη. Στο 19' είδε το γκολ του Πίντο να ακυρώνεται ως οφσάιντ αλλά αυτό έκανε τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να πιέσουν ακόμα περισσότερο. Οι "βυσσινί" έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον Μπόγιοβιτς να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 25΄ μετά από σέντρα του Καρανίκα ενώ στο 33' ο Γιάντσης από το ύψος του πέναλτι σούταρε έξω.
Η υπεροχή της ΑΕΛ καρποφόρησε στο 38' όταν ο Πίντο απέφυγε τους πάντες από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, κέρδισε κάποιες κόντρες και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η AEΛ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά στο 54' με τον Μπόγιοβιτς να βγαίνει τετ α τετ αλλά να τον νικάει ο Παπαδόπουλος ενώ στο 57' μετά από σέντρα του Καρανίκα ο Πίντο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα οι "βυσσινί" βρέθηκαν κοντά στο γκολ μετά από διπλή ενέργεια τον Μπόγιοβιτς και Πίντο αλλά και τις δυο φορές ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε. Η μόνη αντίδραση της Παναχαϊκής ήρθε στο 67 όταν ο Κορέτα από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, αυτός σούταρε, αλλά ο Αποστολίδης απέκρουσε σωτήρια.

Μετά από εκείνο το σημείο η ΑΕΛ είχε δυο ακόμα καλές στιγμές στο 83' και στο 84' με τους Μπόγιοβιτς και Πίντο αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άλμπι στο 87' με δεύτερή κίτρινη κάρτα.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων