2005-06 : 8η : Ξάνθη - ΑΕΛ 1-0

8η αγωνιστική : Ξάνθη - ΑΕΛ 1-0

30 Οκτωβρίου 2005

Scorer: 44' Λουτσιάνο

Αποβολή: 77' Κατσιαρός (2η κίτρινη)

Skoda Ξάνθη (Γιάννης Μαντζουράκης): Πιζανόφσκι, Τοροσίδης, Σίκοφ, Παβιό, Μαχράτζε (Μπαϊκαρά), Έμερσον, Λουτσιάνο (Κάραμπας), Λέο Μινέιρο, Γαρπόζης (Καζάκης), Λαμπριάκος

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος (Μπαχράμης), Πάσιος, Νταμπίζας, Κατσιαρός (αποβ.), Σέρμπαν, Διγκόζης, Βέλα Τζούνιορ (Νεντέλκοβιτς), Αλωνεύτης, Καλαντζής (Κυπαρίσσης), Γαβριλόπουλος

Διαιτητής: Στυλιάρας Δ. (Αιτ/νίας)
Επόπτες: Γκιούσας Η. (Αιτ/νίας), Κυριακίδης Δ.(Σερρών)
4ος: Βασσάρας (Θεσ/νικης)

Γήπεδο: Πηγαδίων

Με τον αέρα του πρωτοπόρου, η Ακριτική ομάδα παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό, όταν το σουτ του Λαμπριάκου βρήκε το δοκάρι του Κοτσόλη. Η Λάρισα ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να εξουδετερώσει τον Λουτσιάνο.
Ο Βραζιλιάνος, με ένα εντυπωσιακό "σλάλομ", πέρασε τον Πάσιο και στην συνέχεια με το αριστερό πόδι (το καλό...), έδωσε ψηλοκρεμαστή τροχιά στην μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα του Κοτσόλη (1-0).
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο. Με ευκαιρίες. Η Λάρισα στο 47 έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Πιζανόφσκι νίκησε πρώτα τον Αλωνεύτη και μετά τον Διγκόζη, στα διαδοχικά σουτ που επιχείρησαν. Στην αμέσως επόμενη φάση, η Ξάνθη απάντησε με τον Λουτσιάνο να γεμίζει και τον Μινέιρο να πιάνει εξ επαφής το σουτ, αλλά τον Κοτσόλη να αποκρούει.
Όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο πίεζαν οι Βυσσινί. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για την Ξάνθη και η εικόνα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Κυπαρίσσης όμως αποδείχθηκε μοιραίος για τους φιλοξενούμενους, αφού έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο 59, 72 και 79.
Ήρθε και η αποβολή του Κατσαρού στο 77ο λεπτό, για να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Γιώργου Δώνη, η οποία παραλίγο να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 86, όταν το σουτ του Λουτσιάνο βρήκε το αριστερό δοκάρι του Κοτσόλη.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων