2005-06 : 7η : ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς 4-1

7η αγωνιστική : ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς 4-1

24 Οκτωβρίου 2005

Scorers: 42' Μπαχράμης, 66' (πέν.) Διγκόζης, 75' Κατσιαρός, 90+2' Κυπαρρίσης - 90+1' Ουέλινγκτον

Αποβολή: 63' Πετκάκης (απευθείας κόκκινη)

ΑΕΛ: Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Σίμος, Βέλα Τζούνιορ (30 Μπαχράμης, 53 Γκίκας), Διγκόζης, Σέρμπαν, Αλωνεύτης, Καλαντζής (79 Κυπαρίσσης), Γαβριλόπουλος

Καλαμαριά: Κόβατς, Ιωάννου, Φυτανίδης, Αμπονσά, Παπαδόπουλος (46 Καραλιόπουλος), Πετκάκης, Καραμανλής, Μουράφσκι, Παρμαξίδης (56 Ουέλινγκτον), Κλέιτον, Παπάς (78 Σαμουηλίδης)

Διαιτητής: Δέτσης (Αθηνών)
Επόπτες: Μαστροδήμας, Γενναίος

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 6.106


Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για τους βυσσινί. Μετά από την ευκαιρία του Διγκόζη στο 2ο λεπτό, το άγχος κυρίευσε τους παίκτες του Γιώργου Δώνη. Η Καλαμαριά ισορρόπησε την κατάσταση και προβλημάτισε τους γηπεδούχους με τον Παππά στο 7ο λεπτό.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τον προπονητή των γηπεδούχων να κάνει την κίνηση ματ, ρίχνοντας στην "μάχη" τον Μπαχράμη στην θέση του Βέλα Τζούνιορ.
Η "χρυσή αλλαγή" του Δώνη τον δικαίωσε στο 42ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ. Η ατυχία όμως χτύπησε τον Μπαχράμη, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στο 52ο λεπτό και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας.
Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ξεδιπλώνουν στον αγωνιστικό χώρο τις επιθετικές τους αρετές, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Τόσο ο Παππάς στο 55 όσο και ο Ουέλινγκτον στο 63, σήμάδεψαν πάνω από τα δοκάρια του Κοτσώλη.
Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ συνήθως το δέχεσαι, έτσι και έγινε. Ο Νταμπίζας κέρδισε πέναλτι από τον Αμπονσά, ο Πετκάκης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και ο Διγκόζης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 67ο λεπτό.
Η Λάρισα εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική της υπεροχή, ανεβάζοντας το δείκτη τους σκορ στο 3-0 με τον Κατσιαρό.
Οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο 3-0, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν με τον Ουέλινγκτον, αλλά τον επίλογο του ματς τον έγραψε ο Θωμάς Κυπαρρίσης. Ο δυναμικός επιθετικός κεραυνοβόλησε τον Κόβατς δίνοντας διαστάσεις θριάμβου (4-1) στη νίκη των Βυσσινί.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων