2014-15 : 7η Play Off : Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 3-1

7η αγωνιστική Play Off : Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 3-1

31 Μαΐου 2015

Scorers: 13' Τζιώρας, 40' Γεωργίου, 60' Φαρινόλα - 41' Πίντο

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γεωργίου, Γκόλιας, Κύργιας, Βασιλαντωνόπουλος, Λαγός (90' Χατζής), Ψιάνος, Βάντερσον (83' Καραδέμητρος), Ανγκούλο (58' Σουάνης), Τζιώρας, Φαρινόλα.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Ελιομάρ (74' Γιάντσης), Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ριμπέιρο (69' Πινδώνης), Μπόγιοβιτς, Πίντο (56' Λύρας).

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)
Επόπτες: Παλαμίδας (Λακωνίας), Νενεκούμης (Αργολίδας)
4ος: Μίαρης (Δωδεκανήσων)

Γήπεδο: Ριζούπολης "Γεώργιος Καμάρας"

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων επιβλήθηκε 3-1 της ΑΕΛ και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει με έμμεσο τρόπο στη Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5' είχαν δοκάρι, με το σουτ του Φαρινόλα να σταματάει στο δεξί του Αποστολίδη.
Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήρθε στο 13', όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Γεωργίου έκανε το γύρισμα, ο Ψιάνος το σουτ, που κόντραρε στον Τζιώρα για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα. Κάτι που ανάγκασε την ΑΕΛ να ανεβάσει στροφές και να πιέσει για την ισοφάριση. Όμως οι Ελιομάρ, Δεληζήσης στο 24' και στο 31', αντίστοιχα, δεν ευστόχησαν.
Στην επόμενη καλή στιγμή ήρθε το δεύτερο τέρμα για τον Απόλλωνα στο 39', μετά από σύγχηση στην εστία των «βυσσινί» και ο Γεωργίου με κοντινή κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Παρά ταύτα, οι Θεσσαλοί μείωσαν στο 41' με το σουτ του Ελιομάρ από το ύψος της περιοχής, αλλά στην επανάληψη δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες τους. Κάτι που έπραξε ο Απόλλωνας στο 60' για να κλειδώσει τη νίκη.

Ο Τζιώρας έδωσε στον Σουάνη, αυτός έκανε το σουτ από αριστερά, με τον Αποστολίδη να αποκρούει και τον Φαρινόλα να παίρνει το... ριμπάουντ και να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με κοντινό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. 





Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Απόλλων Σμύρνης φοράνε την φανέλα της ΑΕΛ, ήταν στην 18άδα των «βυσσινί» τέθηκαν την Κυριακή (31/05) αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους. Πριν από την έναρξη του αγώνα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλων Σμύρνης απένειμαν ανθοδέσμες στους νυν ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Γιώργο Δεληζήση και Αχιλλέα Σαρακατσάνο για την παρουσία τους στην ομάδα της Ριζούπολης.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων