2014-15 : 18η : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

18η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

22 Φεβρουαρίου 2015

Scorer: 52' Μπάρμπας


ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας (46' Ν' Γκεσάν), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (70' Πίντο), Ελιομάρ (60' Ρίστοβιτς), Σερζίνιο, Πινδώνης, Μπόγιοβιτς.


Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν, Νικολιάς (81' Μακρυδημήτρης), Θέος (57' Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος (66' Μπαλντοβαλίεφ).


Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Επόπτες: Χουλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, σε συνεχή βροχόπτωση, με δυνατές μονομαχίες και πολλές κάρτες. Η ΑΕΛ σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες, είχε τις πιο πολλές τελικές και την κατοχή μπάλας αλλά η ομάδα του Βόλου βρήκε δίχτυα στο 52' με τον Μπάρμπα, που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαλούση. Οι «βυσσινί»  διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία κυρίως στο ακυρωθέν γκολ του Μπόγιοβιτς, τη στιγμή που το παιχνίδι ήταν στο 0-0 με λανθασμένη υπόδειξη offside. Το αίσθημα αδικίας εξόργισε στην εξέδρα ακόμη και τους πιο ήρεμους. Η ΑΕΛ στο υπόλοιπο του αγώνα έχασε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Πίντο λίγο πριν τη λήξη και δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια αναμέτρηση που η νίκη ήταν μονόδρομος. Το παιχνίδι νωρίτερα είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων και χρήσης χημικών της αστυνομίας. 
Η ΑΕΛ στη συνέχεια, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών αλλά και με χρηματικό πρόστιμο πρόστιμο 7.500 ευρώ, για τα επεισοδια που έγιναν






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων