2014-15 : 3η Play Off : Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-1

3η αγωνιστική Play Off : Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-1

9 Μαΐου 2015

Scorer: 50' Μπόγιοβιτς 

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης (82' Σκοπελίτης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας (67' Μπαλντοβαλίεφ), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (87' Σαρακατσάνος), Ελιομάρ (74' Πινδώνης), Σερζίνιο (78' Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)
Επόπτες: Μαγιάννης (Άρτας), Τσολάκης (Αθηνών)
4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Γήπεδο: ΔΑΚ Βόλου
Εισιτήρια: 707

Η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ Βόλου με σκόρερ τον Μπόγιοβιτς στο 50 λεπτό και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 βαθμούς στα play off.

Η παρουσία της ΑΕΛ στο Βόλο για τον αγώνα με την τοπική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Football League, έφερε κόσμο στο ΕΑΚ Βόλου. 1500 περίπου φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου-ΑΕΛ. Για τους φιλάθλους της ΑΕΛ σε ένα ακόμη εκτός έδρας αγώνα στον Βόλο, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση τους και βρέθηκαν μόνο 40 φίλαθλοι της ΑΕΛ, που πήραν προσκλήσεις από τη διοίκηση της ΑΕΛ. Κόπηκαν συνολικά 707 εισιτήρια, κάτι που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του ΕΑΚ Βόλου. 



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων