2005-06 : 3η : Ακράτητος - ΑΕΛ 0-0

3η αγωνιστική : Ακράτητος - ΑΕΛ 0-0

17 Σεπτεμβρίου 2005

Ακράτητος (Ντουμιτρέσκου): Στελέα, Ομπράντοβιτς, Πιπίνης, Ζουέλα, Παγκανίν, Μακέ, Μουσούμπου, Γκουστάβο, Σάλες (81 Μουσούμπου), Βούγιοβιτς, Ντε Φραντζέσκο (88 Παγώνης)

ΑΕΛ (Δώνης): Κοτσώλης, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Σίμος, Νταμπίζας, Βέλα Τζούνιορ, Αλωνεύτης (90 Πάσιος), Διγκόζης, Σέρμπαν (68 Σπάσιτς), Κυπαρίσσης, Καλατζής (86 Παπακώστας).

Διαιτητής: Νικολαϊδης (Θεσσαλονίκης)

Γήπεδο: Γιάννης Παθιακάκης
Εισιτήρια: 201

Ακράτητος και Λάρισα έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία, χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων, στο ματς που έγινε το Σάββατο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α Εθνικής.
Ο Ακράτητος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και είχε την πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία του αγώνα στο 19.
Ο Ντε Φραντζέσκο βρήκε τον Βούγιοβιτς μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός από πολύ καλή θέση δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Κοτσώλη, που απέκρουσε.
Η Λάρισα ανταπέδωσε στο 36, όταν μετά από καλή ενέργεια ο Καλατζής σούταρε, αλλά ο Στελέα κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Αυτές ήταν ουσιαστικά οι δύο μοναδικές αξιόλογες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Μοναδικές φάσεις άξιες αναφοράς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύο σουτ του Βέλα Τζούνιορ (62, 75) και ένα σουτ του Κυπαρίσση στο 73.


Δηλώσεις

Δώνης:

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή το προπονητικό τιμ και το διοικητικό τιμ πιστεύει παραπάνω από τους παίκτες. Αν πιστεύαμε λίγο παραπάνω σήμερα θα το κερδίζαμε το παιχνίδι.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων