2014-15 : 23η : ΑΕΛ - Εθνικός Σερρών 4-0

23η Αγωνιστική : ΑΕΛ - Εθνικός Σερρών 4-0

18 Μαρτίου 2015

Scorers: 12', 88' Πίντο, 20' Ελιομάρ, 44' Μπόγιοβιτς


ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Καρανίκας, Μελισσάς, Πινδώνης, Σερτζίνιο (60′ Γιάντσης), Ελιομάρ (79′ Φλεριβάλ), Πίντο, Μπόγιοβιτς (70′ Παμλίδης).


Εθνικός Σερρών (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Δέντσας, Χατζηδημητρίου (35′ Κορνελάτος), Κουκόλης, Τσιλούλης (80′ Δούμτσιος), Μπλέντι, Σαββίδης, Αγγελίδης, Κρουσταλέλης, Κρεββατάς, Κοντσίδης.


Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

Επόπτες: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Διπλάρης (Καρδίτσας)
4ος: Τίκας (Καρδίτσας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Εύκολο απόγευμα πέρασε η ΑΕΛ, η οποία επιβλήθηκε 4-0 του Εθνικού Σερρών. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη και διατηρεί τις ελπίδες για συμμετοχή στα play off.


Από την έναρξη οι "βυσσινί" επέβαλαν το δικό τους ρυθμό και με ωραίες προσπάθειες, ποικιλία επιθέσεων και κάτω τη μπάλα, έδειξαν ποια ομάδα θα ήταν η κυρίαρχος του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους αλλά έπαιξαν ανοιχτά, προσπάθησαν ως το τέλος αποκτώντας εμπειρίες κυρίως τα νέα παιδιά. Η ΑΕΛ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι, καθώς στα πρώτα είκοσι λεπτά είχε σκοράρει ήδη δύο φορές, με τους Πίντο (12′) και Ελιομάρ (20′). Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Μπόγιοβιτς ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ στο 3-0.


Στο δεύτερο μέρος οι Λαρισαίοι έριξαν τους ρυθμούς και ο Εθνικός Σερρών φάνηκε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ έδειξε να κάνει οικονομία δυνάμεων και διαχείριση της νίκης που ήταν το ζητούμενο. Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουκόλη. Η ΑΕΛ, η οποία ποτέ δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να σκοράρει και τέταρτη φορά, στο 88′, με τον Πίντο, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων