2005-06 : 20η : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 2-1

20η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 2-1

18 Φεβρουαρίου 2006 

Scorers: 43' Χλωρός, 51' Καλαντζής - 84' Μίετσελ

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Έλντερ, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Καλαντζής (82’ Γκιούγκα), Βέλα Τζούνιορ, Σέρμπαν (78’ Κυπαρίσσης), Διγκόζης, Χλωρός (46’ Γαβριλόπουλος), Μπαχράμης 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Κωστίκος): Φερνάντες, Αραμπατζής, Φουτσίνι (46’ Μίετσελ), Καρυπίδης, Ουντέζε (46’ Χριστοδουλόπουλος), Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Σικαμπάλα, Μαλαδένης (69’ Βαγγελής), Σαλπιγίδης 

Διαιτητής: Κουκλάκης (Χανίων)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 8.906

Η ΑΕΛ μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και πίεσε τον ΠΑΟΚ για να πετύχει το πρώτο γκολ.
Στο 7 που ο Καλαντζής μπήκε μόνος στην περιοχή, αλλά ο Φερνάντες απέκρουσε με τα πόδια ή στο 10, όταν ο Χλωρός σούταρε για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ.
Στο 15, όταν ο Σέρμπαν σούταρε, ο Φερνάντες απέκρουσε και στη συνέχεια ο Διγκόζης υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ.
Η μοναδική αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν μια κεφαλιά του Σαλπιγγίδη από κοντά που έφυγε άουτ, ενώ στο 40 πάλι ο Φερνάντες εξουδετέρωσε το σουτ του Καλαντζή.
Τελικά οι προσπάθειες των γηπεδούχων βρήκαν ανταπόκριση στο 43, όταν ο Διγκόζης σέντραρε και ο Χλωρός με σουτ άνοιξε το σκορ.
Με το ξεκίνημα του β ημιχρόνου ο Καλαντζής διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ. Στο 51 πήρε τη μπάλα από τον Μπαχράμη και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Φερνάντες, που στο 59 απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Γαβριλόπουλου.
Στο 63 ο Κοτσόλης εξουδετέρωσε το σουτ του Σαλπιγγίδη και στο 65 οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Μπαχράμη, που από καλή θέση πλάσαρε ψηλά άουτ.
Μετά το 70 ο ΠΑΟΚ ανέβηκε κάπως και προσπάθησε να μειώσει, όμως στο 75 ο Χριστοδουλόπουλος μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 80 ο νοεισελθών Κυπαρίσσης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 84 οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1.
Ο Καρυπίδης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Μίετσελ και κατέληξε στα δίχτυα του Κοτσόλη, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό αποτέλεσμα.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων