2014-15 : 3η : Λαμία - ΑΕΛ 1-0

3η αγωνιστική : Λαμία - ΑΕΛ 1-0

27 Οκτωβρίου 2014

Scorer: 74' Βασιλόγιαννης


Αποβολή: 53' Ντερνίς (2η κίτρινη)


Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (27' Φράγκος, 66' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Φατιόν, Γκούρμα (86' Μουμίν)


ΑΕΛ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Πινδώνης, Βερδού (63' Στεφανίδης), Ντερνίς, Μούτσα (58' Φόρνερ)


Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Επόπτες: Νατσιόπουλος, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Τσιλογιάννης (Ημαθίας)

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας


Την ήττα γνώρισε η ΑΕΛ στη Λαμία, με σκορ 1-0, γεγονός που την «έριξε» από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά και την λήξη της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FootballLeague.

Η ομάδα της Λαμίας επικράτησε χάρη στο τέρμα του Βασιλόγιαννη στο 74ο λεπτό, ενώ οι «βυσσινί» παρατάχτηκαν με τον ίδιο τρόπο που είχαν παρουσιαστεί και στο παιχνίδι στον Εύοσμο.
Η ΑΕΛ από το 53ο λεπτό αγωνιζόταν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Ντερνίς και του τραυματισμού του Φορνέρ λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης.


Δηλώσεις


Κωνσταντίνος Παναγόπουλος:

«Ξεκινώντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας και στον κύριο Τεννέ για την νίκη. Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το πάθος και η ένταση. Οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και το πέτυχαν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι οι παίκτες μου έχασαν κάθε προσωπική μονομαχία. Πιστεύω ότι η Λαμία και ο Ηρακλής θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτόν τον μαραθώνιο της Β’ Εθνικής. Ουσιαστικά δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο μέρος και είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος, βλέπαμε μια Λαμία με περισσότερη θέληση. Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε πιο ήρεμοι και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε την μπάλα και να φτιάξουμε παιχνίδι. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν παίκτη όπως ο Ντερνίς τόσο νωρίς, να διαχειριστείς την κατάσταση. Μοιραία λοιπόν, δεχτήκαμε ένα γκολ. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, προσπαθήσαμε να πατήσουμε περιοχή, αλλά δεν το καταφέραμε. Στα τελευταία λεπτά μείναμε και με εννέα παίκτες. Αν κάτι που με χαροποιεί, είναι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, αλλά όχι όλων. Πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή και να αντιληφθούμε όλοι σε ποιον σύλλογο βρισκόμαστε. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Εμείς συνεχίζουμε και έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια ακόμα. Κλείνοντας, θέλω να πω κάτι πολύ προσωπικό, επειδή ηλικιακά είμαι λίγο πιο νεαρός, θα μου επιτρέψετε να έχω κάποια παράπονα από κάποιες συμπεριφορές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών». 

Μανώλης Αποστολίδης: 

«Θέλω να συγχαρώ την Λαμία για την νίκη της. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να πετύχουμε τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα».



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων