2014-15 : 2η Play Off : ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 0-1

2η αγωνιστική Play Off : ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 0-1

4 Μαΐου 2015

Scorer: 50' Μπάμ Μπάμ

Αποβολή: 56' Φαρινόλα (δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Πατσιογεώργος, Καρανίκας (60'Πίντο), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης (83'Ελιομάρ), Σερζίνιο, Ενγκεσάν , Μπόγιοβιτς (71'Γιάντσης).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης):Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Μπαμ Μπαμ (77'Σουάνης), Λαγός (71'Τζιώρας), Φαρινόλα, Ανγκούλο, Άρσιτς (64'Ηρακλής). 

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Επόπτες: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καμπούρης (Εύβοιας)
4ος: Γιάχος (Χίου)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Κεκλεισμένων των θυρών 

Καλύτερη ήταν στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ, που είχε μπει αποφασισμένη να πάρει τη νίκη... Στο 16', ο Ενγκεσάν κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Βασιλαντωνόπουλου, με τον Ταΐρη όμως να λέει «όχι» στον Μπόγιοβιτς που το εκτέλεσε. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, αλλά δεν είχαν άλλη μεγάλη ευκαιρία με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά.

Με γκολ άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, το οποίο πέτυχε ο Απόλλωνας. Συγκεκριμένα, στο 49' ο Μπαμ Μπαμ μετά από μπαλιά του Λαγού, πλάσαρε εύστοχα τον Πατσιογεώργο και έκανε το 0-1. Στο 56', όμως, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Φαρινόλα. Η ΑΕΛ ήθελε βαθμό ή βαθμούς κι έπρεπε να πιέσει. Στο 69', ο Σερζίνιο έκανε το πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα. Τελικά μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν ένα μεγάλο τρίποντο στο Αλκαζάρ.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων