2014-15 : 8η Play Off : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 3-0

8η αγωνιστική Play Off : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 3-0

3 Ιουνίου 2015

Scorers: 37', 41' Πίντο, 81' Σαρακατσάνος

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης (62' Μελισσάς), Πινδώνης, Ελιομάρ, Ριμπέιρο, Μπόγιοβιτς (87' Παμλίδης), Πίντο (77' Μουλόπουλος).

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσης, Μπουτζίκος, Καρράς, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης (46' Κυζιρίδης), Τριανταφυλλάκος, Θέος, Μπιτάνγκ (65' Σκοπελίτης), Νικολιάς, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Επόπτες: Μαγιάννης (Άρτας), Τσολάκης (Αθηνών)
4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Αν και αδιάφορο βαθμολογικά όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, ΑΕΛ και Ολυμπιακός Βόλου έδωσαν ραντεβού για το θεσσαλικό ντέρμπι. Ωστόσο, ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά! Στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ κέρδισε με 3-0 και έμεινε ζωντανή στο κόλπο της τρίτης θέσης υπό προϋποθέσεις, αφού πλησίασε στους δύο πόντους τον Απόλλωνα, που έμεινε στο 3-3 με την ΑΕΚ.
Πινδώνης, Μπιτάνγκ, Μπόγιοβιτς, Πίντο αστόχησαν στο 2', στο 5', στο 7' και στο 13', αντίστοιχα, ενώ μετά το 20' ισορρόπησαν οι Βολιώτες. Όλα αυτά μέχρι το 37', όταν ο Πίντο με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κολίτση για να ανοίξει το σκορ στο Αλκαζάρ.
Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0 με κοντινό πλασέ τέσσερα λεπτά αργότερα, τη στιγμή που οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να πάνε στην ανάπαυλα με προβάδισμα τριών τερμάτων, αλλά η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς στο 45' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη ένα σουτ του Πινδώνη στο 51' και μία κεφαλιά του Διαμαντόπουλου στο 52' ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε μέχρι το 81'.

Σ' εκείνο το χρονικό σημείωση η ΑΕΛ σημείωσε και τρίτο τέρμα με γκολάρα του Σαρακατσάνου με ανάποδο ψαλίδι, έπειτα από φάουλ του Σερζίνιο. Το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Αλκαζάρ, που έφερε την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου στο -2 από τον τρίτο Απόλλωνα, ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού οι Πινδώνης και Θέος αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά τη μεταξύ τους αψιμαχία.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων