2014-15 : 19η : Τύρναβος - ΑΕΛ 1-2

19η αγωνιστική : Τύρναβος - ΑΕΛ 1-2

25 Φεβρουαρίου 2015

Scorers: 27' Οτα - 37' (αυτ.) Παληγιώργος, 85' Μπανούσης


Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγιώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης (54' Σουλιώτης), Ιβανίδης, Καραμανλής, Ποκόνγκ, Γεωργίου (79' Χαλούλος), Ντατίδης, Όττα, Παπασάββας (67' Μιλουτίνοβιτς)


ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζαχαράκης, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης, Γιάντσης, Έλιομαρ (62' Μπόγιοβιτς), Σερτζίνιο, Φλοριβάλ (46' Νεμπεγλέρας), Πίντο (68' Ρίστοβιτς)


Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας) 

Επόπτες: Καραλής (Ηπείρου), Γεωργάκης (Ηπείρου) 
4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Η ΑΕΛ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα κι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-2 του Τυρνάβου για την 19η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League ΟΠΑΠ. Με τους παίκτες του Παν. Τζαναβάρα να έχουν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν την πρώτη ευκαιρία ξεκίνησε το παιχνίδι.


Ο Τύρναβος απείλησε με τον Όττα στο 8’ να κάνει το σουτ και τον Αποστολίδη να διώχνει με δυσκολία. Η απάντηση ήρθε άμεσα, με την ΑΕΛ να χάνει ευκαιρίες στο 15’ με τον Σερζίνιο και στο 25’ με τον Μπανούση. Τελικά εκείνοι που πανηγύρισαν πρώτοι ήταν οι παίκτες του Aπ. Χαραλαμπίδη. Στο 27’ έπειτα από μαρκάρισμα του Παπασάββα από τον Ζαχαράκη στην περιοχή της ΑΕΛ η μπάλα έφτασε στον Όττα που την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι «βυσσινί» διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας πως στο προαναφερθέν μαρκάρισμα ακούστηκε σφύριγμα για πέναλτι και σταμάτησαν. Όμως ο ρέφερι Κοτσάνης μέτρησε κανονικά το γκολ. Η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει σύντομα καθώς στο 37’ έφερε το ματς στα ίσα με αυτογκόλ του Παληγιώργου μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Σερζίνιο και διεκδίκηση πλήθους παικτών. 


Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο 45λεπτο δεν ήταν ανάλογη, με τις φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες να είναι ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 66’ καθώς το σουτ του Όττα απομάκρυνε ο Αποστολίδης με ακόμη μια φανταστική επέμβαση, ενώ οι «βυσσινί» έπειτα από φάση διαρκείας στο 85’ πήραν το προβάδισμα και τη νίκη χάρη στο γκολ του Μπανούση. Η νίκη αυτή έφερε ηρεμία στις τάξεις της ΑΕΛ μετά τις πρόσφατες αποτυχίες κι έδωσε τους πολύτιμους 3 βαθμούς κρατώντας την ομάδα εντός στόχων.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων