2014-15 : 13η : ΑΕΛ - Ηρακλής 0-1

13η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής 0-1

17 Ιανουαρίου 2015

Scorer: 25' (πέν.) Πουρτουλίδης


ΑΕΛ (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος (46' Μπλέντι), Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σουάνης (62' Γκούρτσας), Μπιλά, Κοντοδήμος, Πινδώνης (73' Περίκο), Μπόγιοβιτς


Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (79' Ζιαμπάρης), Ρομάνο, Σιατραβάνης (73' Κυριακίδης), Κάσσος, Λουκίνας (65' Περόνε)


Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) 

Επόπτες: Νικολαδός (Αθηνών), Βαφειάδης (Καρδίτσας)
4ος: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Η ΑΕΛ έκανε την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (0-1). Δεν μπήκε στον αγώνα μαχητική και άργησε να κάνει την πρώτη σημαντική ευκαιρία. Ο Ηρακλής κρατώντας καλύτερα τη μπάλα στο κέντρο έδειξε πιο διαβασμένος και πήρε τη νίκη. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με την ΑΕΛ να χάνει ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, να έχει πιο πολύ πάθος αλλά και άγχος ταυτόχρονα για τους πολυπόθητους βαθμούς.



Το παιχνίδι άρχισε με τον Ηρακλή κυρίαρχο να πιέζει σε όλο το γήπεδο. Η μεγάλη στιγμή δεν υπήρχε και το γκολ ήρθε με πέναλτι στο 24'. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Μελισσά στον Σιατραβάνη, ο Πορτουλίδης που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε. Στα λεπτά που απέμεναν στο πρώτο μέρος, η ΑΕΛ ανέβηκε και πίεσε με τη σειρά της, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν σαφώς καλύτερη, με τον Ηρακλή να προσπαθεί κυρίως να προστατέψει την άμυνά του. Στο 60', ο Μπόγιοβιτς είχε δοκάρι μετά από γυριστή κεφαλιά. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην επανάληψη, με τον Ηρακλή να μην απειλεί σε καμία στιγμή και την ΑΕΛ να πιέζει. Μάλιστα, στο 76' η ΑΕΛ φωνάζει για πέναλτι, σε μια φάση μέσα στην περιοχή όταν μετά από κεφαλιά του Μπόγιοβιτς η μπάλα έχει βρει στο χέρι του Κυριακίδη. Ο Ηρακλής άντεξε την πίεση μέχρι το τέλος και αύξησε τη διαφορά στην κορυφή. Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να μειώσει την απόσταση κι ελπίζει σε μια καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο με επιπλέον ένα παιχνίδι, αυτό που αναβλήθηκε στη Ζάκυνθο.

Για τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι είχαμε την αποχή των οργανωμένων φίλαθλων της ΑΕΛ, Αλκαζάρ, από τις εξέδρες του γηπέδου, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις και τις κινήσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα. Τα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Αλκαζάρ ενθάρρυναν τις προσπάθειες των παικτών της ΑΕΛ και στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, με τη φωνή τους και την παρουσία τους έξω από τη θύρα 6 του Σταδίου Αλκαζάρ.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων