1984-85 : 19η : Ηρακλής - ΑΕΛ 1-0

19η αγωνιστική : Ηρακλής - ΑΕΛ 1-0 

17 Φεβρουαρίου 1985 

Scorers: 42' Χατζηπαναγής

Ηρακλής (Άρης Μπατάκης): Γκιτσούδης, Μαυρίδης, Περγαμηνός, Φοιρός, Ζίφκας, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Κωφίδης, Χατζηπαναγής (89' Βακαλόπουλος), Παπαϊωάννου, Μαλουμίδης (66' Αδάμου).

ΑΕΛ (Αντρέι Στρεϊλάου): Πλίτσης (18' Μιχαήλ), Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Γκαλίτσιος, Μητσιμπόνας, Βουτυρίτσας, Αλεξούλης (81' Κολομητρούσης), Τσιώλης, Άνταμτσικ, Ανδρεούδης, Βαλαώρας.

Διαιτητής: Γιάννης Ιατρόπουλος (Πειραιά)

Γήπεδο: Βέροιας
Εισητήρια: 3.724

Ο Πλίτσης μετά απο αντιαθλητική ενέργεια στο 18ο λεπτό του αγώνα, απο τον Παπαδόπουλο, πήγε στο νοσοκομείο και αντικαταστάθηκε απο τον Μιχαήλ. Η ΑΕΛ πίεσε στην επανάλληψη χωρίς να είναι αποτελεσματική.
Ο Μιχαήλ με την είσοδό του στον αγώνα, στάθηκε πολύ καλά στην εστία της ΑΕΛ και το τέρμα που δέχθηκε θα ήταν αδύνατον να αποσωβήσει, μιας και έγινε δυνατό σουτ απο πολύ κοντά και η μπάλα άλλαξε ελαφρώς τροχιά μέχρι να καταλήξει στα δίχτυα. Να σημειωθεί ότι ο Μιχαήλ, αγωνίστηκε δεύτερη φορά με τη βυσσινί φανέλα σε επίσημο αγώνα της ΑΕΛ. Πρώτος αγώνας ήταν πάλι σε αντικατάσταση του Πλίτση περίπου 3 χρόνια πρίν, στις 13/12/1981 σε αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ εκτός έδρας, με τελικό αποτέλεσμά 2-0.   
 

Ο μη διακρινόμενος Χατζηπαναγής μόλις έχει σουτάρει και η μπάλα βρίσκει πάνω σε σώμα αμυνόμενου και ίσα που αλλάζει τροχιά η μπάλα για να καταλήξει στα δίχτυα του Μιχαήλ.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων