2005-06 : 28η : ΑΕΛ - Ολυμπιακός 2-1

28η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ολυμπιακός 2-1

16 Απριλίου 2006 

Scorers: 7' (πέν.) Διγκόζης, 57' Αλωνεύτης - 54' Τζόρτζεβιτς

Αποβολή: 90+ Κατσιαρός (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Χριστόπουλος, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Φέρστερ, Σίμος, Ζιάγκας, Διγκόζης (18΄ Βέλα Τζούνιορ), Μπαχράμης, Σέρμπαν (58΄ Παπακώστας), Καλαντζής (67΄ Κυπαρίσσης), Αλωνεύτης. 

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Μπουλούτ (64΄ Γεωργάτος), Σούρερ, Ανατολάκης, Στολτίδης, Καφές (64΄ Καστίγιο), Τζόρτζεβιτς, Ντάνι (86΄ Μπαμπανγκίντα), Μάριτς, Οκκάς.

Διαιτητής: Μαζαράκος (Αρτας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 7.787

Με ήττα πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου συνεχούς πρωταθλήματός του ο Ολυμπιακός, καθώς ηττήθηκε στο Αλκαζάρ από την Λάρισα με 2-1, έχοντας μάθει την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ηρακλή.
Στο πρώτο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν πολλά προβλήματα στην μεσαία γραμμή, αφού οι Καφές και Στολτίδης δεν βρήκαν διαδρόμους να τροφοδοτήσουν τους επιθετικούς. Επίσης, ο Πάντος δεν κατάφερε να περιορίσει τον Αλωνεύτη που πρωταγωνίστησε.Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Κύπριος κέρδισε πέναλτι από τον Σούρερ και ο Διγκόζης άνοιξε το σκορ αφού ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών.Στην επανάληψη, οι πρωταθλητές ισοφάρισαν με τον Τζόρτζεβιτς (54΄), όμως η χαρά τους κράτησε μόλο για λίγα λεπτά καθώς στο 57΄, ο Αλωνεύτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μ΄ αυτή την επιτυχία, οι «βυσσινί» έφτασαν στην 7η θέση που μετά το τέλος του πρωταθλήματος εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο Ιντερτότο.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων