2005-06 : 1η : Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-1

1η αγωνιστική : Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-1

28 Αυγούστου 2005

Scorers60'(πεν.) Φερνάντες - 66' Σπάσιτς

Πανιώνιος: Βάνιακ, Κοντοδήμος, Γιαννόπουλος, Μαγκντί, Κιάσος (57' Μήτρου), Λάγκερ, Γουνδουλάκης (83' Λαζαρίδης), Φερνάντες (85' Σέπαρντ), Εξουζίδης, Μπρέσκα, Οραβέτς.

ΑΕΛ (Δώνης): Κοτσόλης, Σίμος, Νταμπίζας, Στουρνάρας (65' Σπάσιτς), Κατσιαρός, Γκίκας, Διγκόζης, Σέρμπαν (71' Μπαχράμης), Αλωνεύτης, Γαβριλόπουλος (75' Κυπαρίσσης), Καλατζής.

Διαιτητής: Βασιλείου (Ηλείας)
ΕπόπτεςΖαχαρόπουλος (Δράμας), Γρυλλάκη (Χανίων)
4ος: Νικολαΐδης (Θεσσαλονίκης)

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Εισιτήρια: Κεκλεισμένων των θυρών

Χωρίς φιλάθλους από καμία ομάδα άνοιξε η αυλαία στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, έπειτα από τιμωρία της γηπεδούχου ομάδας. Αγωνιστικά, η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι οπού από το πρώτο λεπτό απείλησε με σούτ του Αλωνεύτη που πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι. Οι βυσσινί είχανε την κυριαρχία των φάσεων και την κατοχή. Στη συνέχεια έπειτα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κατσιαρού λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή καταλήγει στα πόδια του Διγκόζη και σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου αποκρούει και από τα πόδια του Νταμπίζα καταλήγει στα δίχτυα. Το τέρμα όμως δεν μέτρησε γιατί η επόπτρια υπέδειξε πολύ νωρίς offside τον Καλατζή που ήταν σαφώς εκτεθειμένος αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στη φάση. Λίγο πριν τελειώσει το 1ο ημίχρονο ο Μπρέσκα προσπαθεί να ξεγελάσει τον διαιτητή έπειτα από μαρκάρισμα του Νταμπίζα μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής υποδεικνύει κίτρινη κάρτα στον Μπρέσκα για θέατρο. Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς κάποια αξιόλογη φάση έρχεται η στιγμή του 58ου λεπτού που ο Διαιτητής Βασιλείου φαίνεται να ξεγελάστηκε από υποτιθέμενη ανατροπή του Μήτρου από τον Νταμπίζα και υπέδειξε κακώς πέναλτι. Ο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και στο 60' κάνει το 1-0. Στο 65' μπαίνει στο παιχνίδι ο Σπάσιτς στην θέση του Στουρνάρα και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ένα λεπτό μετά, φέρνει το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιου η ΑΕΛ είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Η ΑΕΛ κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά κόντρα σε μια κακή διαιτησία, έφυγε από τη Νέα Σμύρνη μόλις με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.


Δηλώσεις

Δώνης:
Θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν η νικήτρια του σημερινού παιχνιδιού γιατί μπήκε μόνο ένα καθαρό γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Νταμπίζας:

Υπήρχε ουσιαστικά μια ομάδα σήμερα στο γήπεδο, βέβαια αυτό δεν μετουσιώθηκε σε τρεις βαθμούς, υπάρχει μια απογοήτευση σαφώς, είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων