2007-08 : Τορίνο - ΑΕΛ 3-0

Φιλικό : Τορίνο - ΑΕΛ 3-0 

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2007 


Στο πρώτο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους, η Λάρισα γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Τορίνο. Η αναμέτρηση διεξήχθη στην κωμόπολη Μάλες του Μπολζάνο και οι Θεσσαλοί παρά την ήττα στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, απειλώντας σε αρκετές περιπτώσεις την αντίπαλη εστία. Πιο σημαντική στιγμή ήταν ένα τετ-α-τετ του Κλέιτον. Το σκορ άνοιξε για την Τορίνο στο 4' ο Ντι Μικέλε. Στην επανάληψη ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε πολλές αλλαγές με σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχές σε όλους τους παίκτες. Ο Ντι Μικέλε και πάλι στο 53' πέτυχε το 2-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77' ο Στελόνε.
 
ΑΕΛ : Κοτσόλης (46' Χριστόπουλος / 61' Κοτσόλης), Φέρστερ, Κώτσιος (60' Ιγκλέσιας), Βενετίδης (46' Κατσιαρός), Βενέτης, Σαρμιέντο (60' Βεργώνης), Κυριακίδης (46' Γκίκας), Φωτάκης, Καλαντζής (60' Μουνιόθ), Κλέιτον (46' Χατζηλιόνας), Κόζλεϊ (46' Αλεξάνδρου). 

ΤΟΡΙΝΟ: Σερένι (64' Φοντάνα), Κομότο (84' Μασιέρο), Κορίνι (57' Βαϊλάτι), Μπαρόνε, Λάζετιτς (50' Μαλονγκά), Ντι Μικέλε (64' Ογκούρο), Μπιελάνοβιτς (46' Στελόνε), Νατάλι (64' Τσιόφι), Ντι Λορέτο (50' Ογκμπονά), Ζανέτι (59' Μποτόνε), Ρούμπιν.

Γήπεδο: Μάλς





Η ανακοίνωση του αγώνα μέσα απο το επίσημο site της Τορίνο μαζί με μια σύντομη αναφορά στην ΑΕΛ και στην πόλη της Λάρισας:

Την Πέμπτη, στις 17:00 στο Malles (Bz), το Toro di Novellino θα συναντήσει τη Λάρισα, μια ελληνική ομάδα που αποσύρεται επίσης στο Άλτο Αντίτζε σε έναν προκλητικό φιλικό αγώνα.

ΑΕ Λάρισα F.C. την περασμένη σεζόν κέρδισε το Ελληνικό Κύπελλο νικώντας τον Παναθηναϊκό 2-1 στον τελικό. Στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε το ταξίδι της στη Super League στην ενδέκατη θέση, με επικεφαλής τον προπονητή Γιώργο Δώνη. Ο σύλλογος, υπό την προεδρία του Κώστα Πηλαδάκη, ιδρύθηκε στις 17 Μαΐου 1964 και διαθέτει ένα πρωτάθλημα και δύο εθνικά κύπελλα. Η ομάδα θα ξεκινήσει το ταξίδι της στη Super League 2007/2008 στις 26 Αυγούστου στον Αστέρα Τρίπολης.

Η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα κατά πληθυσμό και η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, η Λάρισα βρίσκεται στα μισά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κατά μήκος της κύριας οδικής και σιδηροδρομικής αρτηρίας της Ελλάδας.





 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων